AKTUELNO

Novi ultimatumi!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Gledaoci su se ove večeri naoštrili kako bi totalno skinuli maske učesnicima Elite. Naredno pitanje postavljeno je Aniti Stanojlović i Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta treba Anđelo da menja zbog tebe, dečko najbolji na svetu, da li si realna?
Nisam realna, eto -rekla je Anita.
Nemam ja šta da kažem, reci mi šta treba da promenim, smatram da je veliku grešku napravila zbog Goce. Ne mogu da ti dam ja odgovor na njeno pitanje -rekao je Anđelo.
Nije Goca kriva nego njegove reakcije, ako ti sam ne kapiraš šta treba da se promeni to nije moj problem

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Ša: Kada si bio sa Tarom pričao si da si sedeo sa njenim tatom, da li ćeš sedeti i sa Mioninim tatom tako? -rekao je Milan.
Razumem šta je poenta, ja jesam sedeo sa njihovim tatama, ja bih voleo i sa njenim ali očigledno da neće moći tako -rekao je Ša.
Nemaju oni šta da pričaju i da sede tako, on je dozvolio da se oni sprdaju i uživaju a da on sedi sa njenim roditeljima. Ja nisam neko ko voli da pije jel stalno radim, sigurno ću imati potrebu da izađem sa drugaricama, on je rekao da nije za to -rekla je Miona.
Ja sam njoj rekao šta ne volim, može u restorane koliko god hoće ali noćni izlasci neće moći, meni je to nenormalno -rekao je Ša.
Ša treba da promeni svoje ponašanje, ako ne bude imao ishitrene reakcije mislim da će biti bolji sa njenim roditeljima -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.