AKTUELNO

Bukti sve!

Voditelj Milan Milošević sledeće pitanje pročitao je Maji Marinković.

Zašto nisi sačekala da se Miona i Stanislav razreše, nego si ušla u kombinaciju - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne valja kada sam slobodna, onda foliram, ne valja kada uđem u odnos koji je čist, ja sam slobodna devojka, uverila sam se da nema ništa prema Mioni. Desilo se spontatno, Miona kada je čula da pričamo na krevetu donela odluku da bi porazgovarala sa njim, on je jasan. Nikome se ja nisam umešala u vezu, u ljubavni odnos, sve je išlo spontano, ovo je ispravno totalno. A to što neki sabotiraju i što su ljubomorni, nije moj problem...Nisam ja ušla kao "NN" osoba, pa mi trebaju procenti, ja sam za pojedine ovde ime i prezime - rekla je Maja.
Meni je drago da je Maja našla sreću svog života, ali je mnogo malo prošlo da Filip Car ne postoji u njenom životu. Ne znam kako bi reagovala kada bi ga videla. Ona je govorila da neće u vezu, da je niko ne intresuje. Ovde je pričala da je Filip neko ko je ostavio dubok trag u njoj. Ti nemaš svoje mišljenje, imaš tuđe. Maja je govorila te stvari, a ne ja. Par sati posle njegovih procenata, veza - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde se moje sve osporava, istina je, ja sam tvrdila da neću ući u vezu, nisu izmislili, rekla sam to, ali da se razumemo, ja nemam dečka devet meseci. Da sam osetila da se meni neko sviđa, rekla bih to, nemam nikoga napolju da moram da se pravdam, a to što ti mene mrziš, to je tvoj problem. Na nominacijama mi je rekao da se bojim da uđem u vezu da ne izađe najgore iz mene - rekla je Marinkovićeva.
Rekla si da te ne zanimaju ljudi koji nemaju vezu s bilo kim ovde - rekao je Milan.
Da, ali je ovo veza iz spoljnog sveta. Ono što on priča, on to delima pokazuje... - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekla: "Ne mogu da uđem ni sa kim u vezu, to je u meni, drži me" - rekao je Mića.
Jesi, najgori si, boli te što sam ove godine ovakva. Šta je problem?! - rekla je Maja.
Ovde nema čoveka koji nije rekao, pa porekao neke stvari. Maja se nikada nije držala procenata, ali isto tako smatram da su između Mione i Stanislava neraščišćeni računi. Mislim da Stanislav hoće da vrati Mioni, ja bih u inat uradila, u inat sam uradila mnoge stvari. Maja je iskrena, dopao joj se Stanislav, čak sam ja rekla da je retko lep čovek s plavim očima, nije harizmatičan, ali Bože moj. Ja Stanislava ne mogu da procenim, on je meni enigma - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam odmah rekao da me ona ne zanima, da me stave godinu dana s njom u sobu, ništa se ne bi desilo. To je sve sa Majom krenulo u izolaciju - rekao je Stanislav.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.