AKTUELNO

Malo ko je verovao da će veza Jelene Pešić i Mladena Vuletića da opstane, ali njih dvoje sa ćerkicama žive svoj život i dokazuju sve suprotno od onoga što su im predviđali.

Milu i Mionu dobili su za dve godine, jer je Jelena zatrudnela odmah nakon prvog porođaja, a juče su, 2. aprila, proslavili i drugu godišnjicu braka.

Mladen je Jeleni priredio romantično iznenađenje samo za njih dvoje, pošto je iznajmio luks kućicu koja je cela bila dekorisana, pa su uživali u čarima džakuzija, šampanjca, dobre hrane...

Malo pre ovog intimnog uživanja, ona mu se javno obratila uz fotografije sa venčanja.

- Pričali su mi da si ovakav i onakav, razne neke priče i mišljenja o tebi. Niko mi nije rekao da ćeš biti najbolji muž i najbolji otac, a ja sam to u dubini duše znala, znala da ćeš voleti svaki dan sve lepše , da ćeš decu negovati najbolje na svetu i da ćeš nas sebično čuvati i najviše voleti. Znala sam da ćeš za porodicu sve dati. Sada su se ućutali oni koji su loše o tebi pričali i stide se što ne umeju da vole kao ti! Ne postoji sekunda za ove dve godine da nisi sve dao za nas! Zato ti se i danas zaklinjem, opet, na večnu ljubav! Volim te - poručila je.

Autor: N. Ž.