AKTUELNO

Iskrena!

Svetlana Pavlović, sestra rijaliti učesnice Bojane Pavlović oglasila se za Pink.rs i u intervjuu komentarisala aktuelne teme svoje sestre. Prvo smo je pitali za sukob između Bojane i Anđela Rankovića:

Mislim da nema razloga za svađom, mislim da mogu i na neki drugi način da iskažu tvoje mišljenje. Ali to su bitke rijalitija, ja stvarno ne bih ulazila u to, to je između njih, ja nisam u Eliti i ne znam kako je biti u zatvorenom prostoru, pa ne bih preterano komentarisala taj deo - rekla je Svetlana.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs, Pixabay.com

Naredno pitanje bilo je na kontu svađe njene sestre sa Munjom i njegove izjave da je uvila Anđelu i njenu porodicu u crno:

Ne bih komentarisala da je zavila u crno, jer je ta devojka izabrala da bude u tom odnosu, tako da mislim da je to obostrano - rekla je Svetlana.

Foto: Pink.rs/A. Vujanović

Usledilo je pitanje i za uvrede na Bojanin račun od strane Anđeline porodice i pretnje tužbom:

Što se tiče tužbe ne bih komentarisala to, ja živim nekim drugim životom, to je između Bojane i Anđeline porodice, mislim da nema razloga za vređanjem smatram da to može na neki lep način da se kaže šta misle. Ja toj porodici želim sve najbolje kao i Anđeli, smatram da ona nije loša, samo mora mnogo da se radi sa njom - rekla je Svetlana.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva, Pixabay.com

Upitali smo i za sukob sa Gačićem i Bojanom:

Bojanina podrška mi je to slala, mislim da je to baš strašno, da neki muškarac naskoči na devojku, bez obzira koliko može ta devojka nešto da mi kaže. Ja mislim da je Bojana, jako emotivna i da je psihički jaka, čak i najjača u rijalitiju, oni ne mogu nju toliko da uvrede, ona je proživela život sličan rilatiju, tako da ona može izaći samo jača i hrabrija - rekla je Svetlana.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Naredno pitanje bilo je za Bojanine veze van rijalitija i njeno ponašanje u tim vezama, da li se mogu uporediti sa odnosom Anđele i njihove veze:

Ovakvu vezu kao u rijalitiju mislim da nije imala i da to nije tip Bojanin, ali Bojana je tip koji voli da savetuje devojke, da pruži devojkama, da ad devojkama. Ja sam joj zamerala, da treba biše u sebe da ulaže, sebe da gleda da se brine o sebi, a ne stalno te devojke, jer te devojke su toliko prilaune u životu, više čovek treba u sebe da ulaže - rekla je Svetlana.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Pitali smo i da li je Bojana zaljubljena u Anitu pa zato dolazi do svađa sa Anđelom:

Mislim da Anita nije Bojanin tip, ona je onako malo bahata i bezobrazna, mislim da se Bojani ne sviđaju takve devojke - rekla je Svetlana.

Foto: Pink.rs

I za kraj je usledilo nezaobilazno pitanje, da li misli da će Bojana i Anđela opstati i da li će njihova ljubav pobediti:

Mislim da neće opstati, Bojana ima devojku koju voli, ne znam kako će ona prihvatiti prevaru. Ovo je samo rijaliti, od Anđele i Bojane nema ništa, samo je lakše da budu jedna uz drugu zbog rijalitija - rekla je Svetlana.

Foto: Pink.rs

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.