AKTUELNO

Padaju prozivke!

U toku je debata o tome da li treba pristati na utešnu nagradu. Bukti rat između Bojane i Anđela, ona ga prozvala da će Anitu i Anđelu u isto vreme da izbuca, on provocira Anđelu kako bi se Bojana upalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nagrada nikome nisam, uteha jedino mogu da budem Aniti Zolinoj ki*i, pošto me gleda i vidim da je mnogo nesrećna u toj vezi, tako da što se tiče toga mogla bih da joj pokažem kako je biti srećan i mogla bih da joj ponudim ulogu utehe. Takođe vidim da Anita ima neke slatkorečive reči prema meni a pošto ja nisam u vezi zašto bi mi to smetalo -rekla je Bojana.
Vidim da se ova devojka baš naložila, ja ću da stavim ovaj vodoper pred Anđeku jer je mnogo klizavo između nas -rekao je Anđelo.
Pošto sam ja ajkulica, a tvoja alatka je suva mogu da odradim i Anitu i Anđelu u isto vreme, meni keš ne treba, tako da mogu sve da odradim bez neke koristi -rekla je Bojana.
Video sam juče prizor gde Bojana nosi sudove a Anđela pored nje drži ruke u džepovima kao pravi alfa. Meni je drago što mi se Anđela smeška, nisam je video ovakvo srećnu odavno -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam bila utešna nagrada, nego sam bila uvek na prvom mestu. Ako dođeš iz Pule u Beograd da budeš utešna nagrada ja to mogu da razumem, bila je uteha mom dečku i ja to mogu da razumem. Obično se nakon mojih reči rasplače tako da ću paziti šta pričam kada je ona u pitanju. Jedino mi je okej ako je tebi neko utešna nagrada, dođeš i iskoristiš to je okej, ne mogu da dajem na značaju civilima -rekla je Milica.
Ja ne mogu da gledam muško ženski odnos tako, smatram da ja nisam nikome utešna nagrada a kamoli Teodori, ne smatram da bi smo uspeli ovde pet meseci da sam joj utešna nagrada. Kad izađemo napolje sve će se pokazati -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š