AKTUELNO

Raskrinkana!

U toku je debata o tome da li treba pristati na utešnu nagradu. Miona Jovanović se totalno pogubila u izlaganju, ne zna da li želi ili ne razgovor sa Stanislavom. Na kraju ispala kontradiktorna, Stanislav je totalno raskrinkao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti kažeš da nisi ništa brisao, ne želim da laže o meni, i da ja ispadam lažov -rekla je Miona.
Pa i da sam brisao i da nisam kao da je bitno -rekao je Stanislav.
Vi se Miona i dalje svađate kao da ste u vezi, ja ne razumem čemu potreba za ovim -rekao je Đedović.
Posle svega niti imam griže savesti, niti želim da mi se obrati u životu, pošto je takav više me ne zanima, niti da se vraćam na te teme, sve što sam rekla tako je, niti ću nešto da komentarišem -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Što tebe i dalje bole neke stvari ako te boli uvo za tebe? -pitao je Đedović.
Zato što ne može da bude kako je on čist kao suza a da sam ja lažov, bitno je narodu da zna. Meni je bilo bitno da kažem šta i kako i da raspravim situaciju -rekla je Miona.
Sad je govorila da nije ušla u vezu da bi ostala sa mnom i da su je neke situacije mučile, ovo je sad sve manje bitna tema. Ona se sad vadi da je Ša ne bi ostavio, ovo je toliko providno -rekao je Stanislav.
Ja sam se za novu godinu dvoumila zbog Nenada jer je u verskom braku i majka mi je to sve rekla, nekako sam se zbog toga dvoumila. S obzirom da sam se zaljubila tada, nije mi bilo svejedno, nekako sam bila dugo sa njim -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š