AKTUELNO

Ljubomorna ili ne?

U toku je debata o tome da li treba pristati na utešnu nagradu. Miona Jovanović je otkrila da li joj je laknulo ili je ljubomorna od kako su Maja i Stanislav ozvaničili vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je lakše od kako su Stanislav i Maja zajedno ili si ljubomorna? -pitao je Đedović.
Meni nije mesto da zabadam nos u njihov odnos, ja jesam primetila da tu ima varnica. Ja nisam izrazila želju da pričam sa njim nešto posebno, ja nemam problem da raspravim o nekim stvarima, ali meni je mnogo laksše jer je ušao u odnos jer će smiriti Nenada konačno, skinuo mi je bedu sa vrata. Nisam imal potrebu da sa njim raspravljam ali mi je Nenad dobacivao

Foto: TV Pink Printscreen

Maja mi je rekla da si se podizala dok su Maja i Stanislav pričali? -pitao je Đedović.
Nije istina, što lažeš, ja sam ležala i nisam mogla da zaspim pa sam čula naravno neke stvari, ali naravno da se nisam podizala. Nenad je sve vreme mislio da ja želim da utičem na njega da porazgovaramo. Pre sam imala potrebu da mu se obratim jer sam imala grižu savesti ali od kako je sa Majom nemam grižu savest. Kada bi mi se obratio ja bih išla na tu stranu da dokažem istinu, jer stalno govori da lažem, ja i dalje tvrdim da on laže -rekla je Miona.
Ti si meni uzela na silu telefon, tužiću te. Kao videla sve te poruke i na kraju ostala sa mnom, nemoj da mi pričaš šlagere -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š