AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' voditelj Milan Milošević je tu da raskrinka sve spletke učesnika. Voditelj je dao reč Leji Di.

Kakva je situacija između tebe i Munje - pitao je Milan.
Od pre tri ili četiri dana nemamo komunikaciju, vidim da se Stefani oseća loše. Neću da se niko oseća loše zbog mene i ja sam ga pozvala da razgovaramo i skroz smo prestali komunikaciju - rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije samo ona problem, već njegovo ponašanje, bio je problem na žurci i Slađa, tako d anjegovo ponašanje je problem - rekla je Stefani.
Nisam bio ozbiljan na početku, popričao sam sa Lejdi, jer ne želim da povređujem Stefani više - rekao je Munja.
Munja je takav kao i ja, voli da švrlja, ali je zaljubljen je u Stefani i nikad ne bi bio sa Lejdi - rekao je Terza.
Sedi dole - rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ustala da odbranim Lejdi, kao Terza Munju - rekla je Matora.
Juriš sa Lejdi, ne laži više - rekla je Bojana.
Cuti ti, zavela si i Anđelu i njene u crno - rekao je Munja.

Foto: TV Pink Printscreen

Munji se đasvi mala Stefani, sprda on nju, ali mu se sviđa, što se tiče Lejdi koristi malo da se igra, ali ona je pametna pa izbegava. Evo sve šta radi Matora, kada ima ljubavni brodolom je da uveki nađe neke opcije, sveo se krug na, Saru, Stefani i Lejdi i uvek odabere jednu drugaricu koju će da oplete, sa Lejdi teško, ali Stefani je mlada i nju može da obrlati - rekao je Ivan.
Laže, bilo bi dobro, kada bi bilo istinito. Lejdi smeta kada je smajate sa mnom, jer ona ima nekog kući. Možda imam simpatije i prema zauzetim devojkama, pre bi bila sa Jelenom nego sa Lejdi - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.