AKTUELNO

Šok za šokom!

Slađa Poršelina dala je reč Maji Marinković kako bi navela tri najbezdušnije osobe u Beloj kući.

Na prvo mesto ću da stavim Mionu, koja je ispala bezdušna prema Stanislavu, nije marila za emocije dečka koji je prema tebi bio korektan. Sada si i bezdušna prema Ša, pokušavaš da se rešiš Ša...Druga osoba je Aneli, ona je bezduša u odnosu sa Janjušem, smatram da nije svesna šta se desilo Janjušu. Videla sam Janjuša kako plače, ona je sedela pored njega, ja sam rekla: "Razlika između mene i vas je što se ja ne sladim tuđim suzama". On je za nijansu bolji čovek od nje, i ja sam bila odvratna, ali mislim da si jako loša osoba Aneli. Treća osoba je Uroš Stanić, mislim da si bezdušan prema svom ocu, ne možeš da kažeš da mrziš osobu iz čijeg si tela nastao, smatram da si bezdušan i prema Janjušu koga si pljunuo u lice... - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli ste kako ja mogu da saslušam nečiju kritiku, ona je pokazala da ne može kada me je prekidala non stop - rekao je Uroš.
Kada govorimo o bezdušnim osobama, navešću osove koje su pokazale totalno odsustvo empatije. Prvi je Ivan Marinković, plus jedan u zagradi je Jelena, jer ako ona živi, spava i planira budućnost sa njim, ona to podržava. Govorimo o tome da ta deca ne bi bila živa, da nije žena koje hrane njegovo dete koje on vređa. Gocu je degradirao i govorio da su njegovi prijatelji opštili sa njom, a ona ne može baš da trpi neke uvrede od strane vršnjaka, a bezdušan je i prema osobama koje je upoznao ovde, bezdušan je bio prema Mariji Malivuk, prema Slađi, prema Sneži kada je pljuvao, bezdušan prema Žani kada je pretio njenom maloletnom detetu. Drugo mesto, Anđela Šparavalo, ona je jako bezdušna osoba prema svojoj porodici, mami, tati, baki i bratu, kada joj je brat uputio poruku, ona je nastavila da radi te stvari. Ona je pokazala koliko je bila bezdušna kada je jaukala da je majka vodi kući, pa je posle četiri sata završila sa Bojanom u krevetu, bila je spremna da sluša da je njena baka imala dva infarkta - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Jelenu uvredio u svađi sa svojom devojkom, nikoga ne vređam ovde, baš gledam da ne uvredim, pogotovo kada je neko u lošem stanju...Da li je Anđela bezosećajna prema svojoj porodici?! To je njen teret i ona se nosi s tim. To su Maja i Jovana, pohvaliću Jovanu Cvijanović da me od tog trenutka nijednom nije podbola, niti je aludirala na neke stvari. Maja da me ne uvredi ovde, ja je ne bih spomenuo. Treća osoba je Luka Majčica - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.