AKTUELNO

Haos!

Slađa Poršelina nastavila je sa podelom budžeta, te je naredni mali dala Teodori Delić.

Moj stav je da nemate perspektivu, Bebica je potpuna suprotnost od tebe, ne voli ono što ti voliš. Ne sviđa mi se što nemaš energiju i što si mrzovoljna, nikada me nisi uvredila. Mislim da vaša veza nema perspektivu - rekla je Slađa, pa je naredni mali budžet dala Sneži Kušadasi:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je osoba sa kojom sam počela da se družim spontatno - rekla je Slađa.
Kada sam imala 60 procenata, od sutradan - dodala je Kušadasi.
Ona je rijaliti igrač, koja vas ne vređa, ali ume da vas isprovocira. Razlog što sam prestala da se družim s njom jer je rijaliti igrač, ja sam bila jedina njena drugarica koja je prihvatila ovakvu kakva jeste. Ona je jedna dobra duša, krivo mi je što se ne družimo, ne družimo se već nedelju dana - rekla je Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si mi rekla i prvi i drugi put da se Miona i Stanislav gledaju, ja sam ti rekla da to nisam videla. Da nisi mešala pivo i vino znala bi da si rekla - rekla je Sneža.
Nema veze, Sneža je vredna žena, lepo sprema, jako mi je krivo kada ona sedne sama. Ona je mene zvala vešticom, jako je lojalna i poštena, krivo mi je što joj se ovo desilo. Devojka je jako tužna i skrhana, jako je povređena, ovo je njena maska - rekla je Slađa.
Svačiji drug, ničiji prijatelj. Druga stvar, ne možeš da budeš moja drugarica i da sediš sa Malivuk i Darijanom, ja sam ti to zamerila, to nije okej. Moja drugarica ne može da sedi sa ljudima koji mene vređaju i sa kojima imam konflikt.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona, smatram da ne voliš svog dečka, mislim da si sebična, ne bi ni sa kim ništa podelila. Materijalista si, jer mislim da si sa Stanislavom bila u odnosu iz koristi, materijalne. Pričala je da je divan dečko, da je obasipao pažnjom, a onda je pričala Ša da je on loš, da nije dobar odnos...Nije mi normalno da te dečko pita da li može da te zagrli, Stanislav je ušao i rekao da nisi hladna, mislim da si ti žena koja bi se udala zbog višeg cilja. Nije mi jasno da budeš u vezi godinu i po dana sa nekim za koga znaš da te vara - rekla je Slađa i dala Mioni Jovanović mali budžet.
Što se tiče Ša, on je neko ko je mene ovde najstrašnije vređao, jer kada kažem nešto loše vezano za njega i njegovu situaciju - krenula je Slađa, ali je Miona prekinula:
Vidim da sam te poremetila, dala si mi dva puta budžet - rekla je Miona i vratila joj pare.
Smatram da je nesebičan što se tiče hrane, kao i prošle sezone kada je ovde pokazao vernost. Ne dopadaju mi se tvoje reakcije. Smatram da je sa tobom u vezi da ti ne bi grebao na kapiju, mislim da i ti osećaš hladnoću i da ne osećaš jake emocije kao što su postojale prema Stanislavu - rekla je Slađa i dala Ša mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš da pričaš o moralu, prošle godine si Marka Markovića, mog drugara, molila da te je**va u onom šteku novom tamo, ušla bi u vezu sa svakim i ne mogu da te poštujem nekoga ko vapi za muškim polnim organom - rekao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.