AKTUELNO

Žestoko!

U toku je podela budžeta Slađe Lazić Poršeline. Ona je nahvalila Aneli, Đedovića i Kačavendu, dala Miljani srednji budžet, ona joj zamerila što se vodi anketama i šlihta jakim igračima.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki budžet za Aneli, jako e volim, prijaš mi u druženju, imaš dobru dušu, uvek si bila tu za mene -rekla je Slađa.
Mali budžet ide Đedoviću, mag ove igre, ja njega ne gledam kao učesnika, bio mi je idol, odrekla sam se Stanije zbog njega, nervira me što se izviče na mene kad je nervozan, on je meni dao mali budžet tako da ću i ja njemu, imam strahopoštovanje prema njemu, ti si mag institucija, sve najbolje o njemu -dodala je Slađa.
Kačavendi ide srednji budžet, ona je neko od koga sam stekla mišljenje da je dobar čovek i dobra žena, mislim da je povređena u dubini duše, kad je nervozna ume da popizdi ali dobro to je tvoj karakter, sviđa mi se kakav si komentator, ja se nje ne plašim i ne bunim se kad me ne iskritikuje jer poštujem njenu reč -rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljani ide srednji budžet, nesebična, dobar čovek i duša, mene nikada ni za šta nisi odbila, mislim da si svetska a naša ali se ne ponašaš kao zvezda, ti si osoba koja je bez dlake na jeziku, nikada mi posle toga nisi rekla ružnu reč, ne sviđa mi se kada uđeš u svoj mod i kada si nervozna -rekla je Slađa.
Očekivala sam veliki ali pošto imaš ovde prijatelja neka ti bude, vodiš se pitanjima i anketama, bitno ti je da se ušlihtaš najjačim igračima, smatram da se vodiš mišljenjem naroda, vodiš se time ko je omražen i ko nije -odbrusila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š