AKTUELNO

Iskren!

Naredna osoba sa kojom je voditelj Darko Tanasijević večeras razgovarao u Šiša baru bio je Marko Đedović. On je na samom startu kometarisao Stanislava, Mionu i Ša :

Stanislav je ušao, ja imam dobar odnos sa njim, mi smo u super odnosima, ali mu popuštaju kočnice zato što ga nervira to što Miona iznosi, blam je. Tek je krenuo klupko da se odmotava. Ja vrlo pazim šta ću reci i moja reč je drugačija. Rekao sam mu da je bolestan, ne može da određuje sa kim će da se druži. Meni nije do priče sa ovim ljudima. Ne može ona tebi sa se poverava šta je radila sa bivšim dečkom, neka priča drugarici, nek pusti pa će izaći klip. Spontanije bi bilo da priča drugaricama nego meni. Ja neću njemu da priča za stolom da je bolesno, nego kad se smiri ja dođem pa mu kažem - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Marinkovići i njihove svađe kako to vidiš - pitao je Darko.
Dok su se svađali, ja sam slušao šta su pričali, on poslednjih sedam dana oće u orkestar. U poslednje vreme ona mi je prilazila da pričamo, on ništa. Ima nestostak empatije on, ona je došla i pričala mi o Goci Tržan, rekla mi je da nema empatije sa Kulićima i da nema intimiziranja sa njima. Rekao sam joj da ne želim da doživi sudbinu Goce i Miljane. U orkestar neće - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljni pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.