AKTUELNO

Opleli!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani biraju između Stanislava Krofaka i Maje Marinković kome žele da vide leđa. Na redu da nominuju su Jovana Tomić Matora, Terza, Bebica, Bojana Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja od početka je tu za mene, draga mi je već sezonama, iznervirala sam se samo kad mi je krala eurokrem, u rijalitiju smo uvek super, hvala joj što je uvek tu, ja mislim da Maja kad bi stvarno želela da bi ušla u odnos. Što se tiče Stanislava u korektnim smo odnosima, sprdamo se, mislim da ja lično nisam osetila potrebu da odem na rođendan zbog Nenada jer ga mnogo volim i ja sam takva, meni to nije normalno. Nikad meni Nenad nije ništa zamerio, poslaću Stanislava -rekla je Matora.
Imam lepo mišljenje o Maji, krivo mi je što nismo nastavili da se družimo, Stanislava smo odma prihvatili, šetali smo i pričali, moje mišljenje je da je završena priča sa Mionom, poslaću Maju ostaviću Stanislava -rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Sviđa mi se Stanislavovo učešće, da sam na njegovom mestu provocirao bi ih stalno, za mene je pozitivan ovde, okej mi je i za druženje, verujem da nema nameru da se ppomiri sa Mionom, osetim da ga pogađa to što nije srećna sa Ša, misli da si shvatio da im je kretenski odnos, ona bi se pomirila sa tobom sutra, ona jedva čeka taj razgovor sa tobom i da ti se vrati. Što se tiče Maje imamo super odnos, ja nju najviše ovde volim i gotivim, uvek pričamo sa strane, njen odnos sa Stanislavom mi se jako sviđa, mislim da bi se Taki obradovao da mu postane zet -rekao je Bebica.
Za Stanislava nemam neko stečeno mišljenje, kad je ušao ovde odma je ušao u zonu komfora, ne druži se nešto mnogo sa različitim ljudima, vidim da je odmeren i kulturan. Stekla sam utisak da je došao da se osveti i da ima podršku roditelja da ih razdvoji. Maja je užaš ali mislim da je jako lepo vaspitana i ako je vaspitao jedan muškarac, meni je presmešno da ne želi da uđe u konflikt sa nekim ko je zaista vređa, Uroš je neko kome si odgovarala kad je bio loš sa Aneli i Janjušem a posle kad mu dao pomilovanje on je prešao na njihovu stranu, ne sviđa mi se što se gura priča koga ti voliš ili ne -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š