AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija ''Nominacije''. Ovonedeljni potrčci su Maja Marinković i Stanislav Krofak. Anđelo Ranković naredni je iskazao svoje mišljenje o potrčcima.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i ja smo bolji sad, nego što smo bila kad je bila nominovana prošli put. Tada sam joj rekao da me ne pošuje i zamolio je da be gvori loše o Aniti. Ona je od tog momenta prestala da provocira. Sada to ne mogu da ti zamerim. Imaš pogrešnu percepciju viđenja oko toga ko je dobar, a ko je loš. Što se tiče Stanislava, nisam noi očekivao da će ovde skakati i pljuvati Mionu, a ima pravo da ga prevaren muškarac kaže šta ima. Ostavljam Maju, šaljem Stanislava - kazao je Anđelo.
Stanislave, ti prema meni nisi loš, ovako nemam nišrta loše da kažem. Ja sam rekla da nije prirodno da s tobom budem deugarica, jer sad dobra sa Mionom, ali i sa Ša, a na sve to sam u vezi. Što se tiče Maje, okej smo neko vreme. Nisam ljubomorna na tebe. Drugarice ne možemo da budemo, ali bih volela da ostane ovako kako jeste. Pogana jesi, ne branim ti da pričaš sa Anđelom. Ostavljam Maju - kazala je Anita.
Ne mogu da komentarišem Stanislava značajno preterano, jer je ovde tri nedelje. Što se tiče Maje, ja volim da je slišam kad se ona raspravlja. Ostavljam Maju - kazao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.