AKTUELNO

Ponovo se peckaju!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani biraju između Stanislava Krofaka i Maje Marinković kome žele da vide leđa. Sledeći na redu da nominuje je Nenad Aleksić Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da me ne gleda kao najgoreg, neke stavri sam sad saznao ovde, neke stvari ne znam niti me zanima, moram da potvrdim da sam ja sve ovo znao i dok smo se muvali -rekao je Ša.
Čudno je što je ovo rekla tek posle mesec dana -rekao je Stanislav.
Nisam htela da se opterećujem tim ali tek sad sam vratila film i sve mi nadolazi šta se dešavalo. Kad sam čula od mojih neke stvari naravno da sam se poljuljala, naravno da mi nije svejedno sad -rekla je Miona.
Prešao sam preko nekih stvari koje su bile za novu godinu, shvatio sam da joj je bilo teško, meni je brak bio loš i želeo sam da se vratim tome tako da je slična situacija, ima pravo da razmišlja o nekim stvarima -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam dobila čestitku ni od koga za rođendan, čak ni roditelji -rekla je Miona.
Zato što su oduševljeni tobom -rekao je ironično Stanislav.
Što se Stanislava tiče, pričaću o našem odnosu, kad sam ga prozivao imam osećaj griže savesti, dobio je izvini, pri samom ulasku se postavio korektno maksimalno, ja nisam neko ko će da izmisli priču ovde, ja razumem da mu smetam kao njen novi partner. Njihov odnos mi je delovao kao da štede jedno drugog, ovde je bila mnogo odsečnija večeras i to mi se svođa. Ona nije imala nikakav uticaj od strane mene, moj stav je jasan da nema priče sa bivšim za stolom, ja pokušavam ovde sve da balansiram, ne sviđa mi se brecanje sa njegove strane ali ne smatram da je loš dečko. On u nekim situacijama odaje utisak da mu nije svejedno kad je Miona u pitanju, ako nije ušao zbog novca i popularnosti zbog čega je onda ušao. Što se Maje tiče nije mi jasan njen odnos sa Stanislavom, njene misli su napolju ali jeste zaljubljive prirode i nimalo nije imuna na Stanislava, izolacija mi je dala za pravo da kažem da su njih dvoje bliži nego što su bili, Majin osmeh odaje sve, vidi se da tu nisu čista posla, mene čudi Majino ponašanje i odnos prema nama. Danas nas je opet podbadala na anketi, znaš kao da brani Stanislava, o Maji imam lepo mišljenje ali odnos šprema meni je nefer tako da šaljem Stanislava ostavljam Maju -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š