AKTUELNO

Bukti rat!

Učesnici biraju najmrzovoljnijeg učesnika u Eliti. Naredni koji je svoj stav iskazao bio je Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Žana je žena koja nema kućnoi vaspitanje. Neke stvari nije ponela iz kuće. Žena od četrdeset godina ne zna šporet da uključi. Ima frustranije kad je roditeljstvo u pitanju, jer ona nikada izgleda ni ručak nije skuvala. Druži se ovde sa Milenom, koja je totaln a suprotnost njoj, jer Milena žena ume da spremi sve, vidi se kako je vaspitana i odgojena - kazao je Ivan.
Mogu da te naučim kako se previja, menjaju pelenice, kuva i ostalo, kada je reč o roditeljstvu, jer ti, Ivane, otac nikad nisi bio - dodala je Žana.
Ova Žana govori da napolju trenira, a ja je nikada nisam video da je jednu vežu uradila. Bebica je jako mrzovoljan, po hodu mu se vidi da je bez energije. Milica kad hoda izgleda jako loše, ona ni ritam ne promeni. Kod nje je sve jednolično. Što se tiče Anđela, on isto tako ne radi ništa, ne mrda se. Govori da trenira, a ja ga na delu nisam video - istakao je Ivan.
Istina je da sam ja jako mrzovoljna osoba. Priznajem da je tako i ne ljuti se. Meni je okej što ste me navodili. Danka i Jovana pevačica su najmrzovoljnije ovde. Na trećem mestu je mali Uroš - kazala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvom mestu je Uroš, mentol mali. Njega mrzi sve. Jedino nije mrzovoljan kad treba da nas provocira ovde. Šeta u gaćama s njegovim šugavim nogama. Ljudska katastrofa. Na drugom i trećem mestu u Jovana i Danka - kazao je Uroš R.
Ovde ima mnogo onih koji ne brinu o higijeni i to je tako. Sameće se taloži, a neke briga za to. Ima ovde žena koje drže predavanja o ponašanju, a izgledaju kao jeftine prodavačice ljubavi. Mi ovde imamo žene koje tako izgledaju. U Holandiji se zna kako izledaju. Ja takvim ženama moram da držim predavanje o ponašanju jer se ne kupaju kad treba. Zamislite kakve su im navike napolju, kad ovde jedu samo nudle, po ceo dan? To su životne navike koje su doneli ovde iz kuće. Ne znam gde ste našli broj milionera ovde, koji imaju spremačice napolju, sve drugi rade za njih to, a sede u rijalitiju - rekla je Jelena.
Ti služiš za čišćenje - dodala je Žana.
Žana, Danka i Jovana - kazala je Jelena.
Danka je devojka koja je jako mrzovoljna. Nema nikavu želju da pokaže da nije mrzovoljna. Jovana pevačica je mrzovoljna sama po sebi - rekao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.