AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Učesnici biraju najmrzovoljnijeg takmičara. Naredni je svoj stav iskazala je Anita Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana spava sa šminkom, Danka ne progovara, a Milica nosi čizme na ovu vrelinu i izgleda kao da ju je poplava izbacila. Njih tri su najmrzovoljnije - kazala je Anita.
Mrzovoljni se svi vi ovde. Užasno je da budete toliko mrzovoljni, ali stvarno. Ne mogu da verujem da nemate obzira da pospremite za sobom, ljudi! U sudoberi nema čega nema. Aljkavi ste i prljavi, ali bitno da je vama uvek zaguišljivo. Nismo mi mrzovoljni, mi smo kraljevi mrzovolje. Koga ja sada da nabrojim? Svi smo mi mrzovoljni. Moram da navedem najmlađe, jer oni moraju da budu najsposobniji i najbrži. Teodora, kad si poslednji put nešto skuvala? - kazao je Mića.
Moj Bebica ne dozvoljava da ja kuvam, ja bih kuvala, ali on to radi - rekla je Teodora.
Ti si na prvom mestu, jako si mrzovoljna. Uvek imaš snage da se spremiš, ali ne daj Bože da ti nešto skuvaš. Na drugom mestu je Luka Majčica. Sara stalno pijucka neki sok, ne radi ništa, kao i Jovana, koja spava po par dana. Danka je aktivna u svojoj lenjosti, ništa ne radi. Ona je meni rekla zbog čega je takva kakva je, ali ne može to da te uništi - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Umem da budem mrzovoljna, ali nisam osoba koja prespava ceo dan. Apsolutno nisam mrzovoljna, mrgud sam po prirodi. Jovana je apsolutno mrzovoljna. Prvih dana je bila aktivna, sređivala se, a onda je samo potonula. Sada se ponaša loše,

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.