AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je biranje najmrzovoljnijeg učesnika. Naredna koja je iskazala svoj stav bila je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora Delić je jako mrzovoljna, mislim da je to zbog veze u kojoj je Ona je moja drugarica, nemojte da se smejete, jer ja se sa ljudima ovde zapravo i ne družim. Teodorica moja drugarica je na prvom mestu. Jovana je na drugom mestu, ona je devojka koja se posle nekog ljubavnog odnosa ubedači, ne može iz kreveta da ustane. Na trećem mestu je Danka. Ona se nikad ne smeje, nikavu reakviju nema - rekla je Miljana.
Jelena je na prvom mestu najmrzovoljnijih učesnika, to je definitivno. Ona je pokazala mrzovolju da promeni neke stvari kod svog partnera Ivana. Ona je usprela da iskoreni alkoholizam, ali mislim da je sad mrzovoljna da mu pomogne da neke stvari ne izgovara. Neće proći bolje od njegovih bivših partnerki. Smešno joj je dok on vređa majke svoje dece. Sličan se sličnom raduje, očigledno. Pokazala je mrzovolju u ličnoj higijeni. Soba nije mogla da se izluftira nakon što je skinula helanke, ali šta očekivati od osobe kojea je izglasana za najveće zlo ovde. Ti si osoba koja bi branila da se tvoja deca druže sa decom tvog parnera iz prethodnik odnosa - kazala je Žana.
Degeneriku bolesni - dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Žalim te jer opštiš sa Ivanom, treba gurnuti taj jezik bezobrazni u njegova usta. Mogu samo da ti pomognem, Jelena, da me poljubiš u moje du*e, jer ono lepše miriše od tebe cele. Na drugom mestu je Ivan, on je pokazao mrzovolju kad je reč briga o njegovoj deci, jer je tu poprilično zakazao. Treća osoba je Darjan. On je pokazao veliki mrzovolju. On ne zna ni koliko dece ima, mislim da to treba da promeni i da se angažuje oko svega toga i da pokaže da se zanima za sve to. Jako je važno da se ne ponaša kako se ponaša - kazala je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.