AKTUELNO

Ne može da podnese to!

U toku su "Pitanja novinara". Naredno pitanje koje je novinar Darko Tanasijević postavio bilo je za Nenada Aleksića Ša.

Setimo se da je Miona odgovarala veoma čudno tada, deluje da se pravdala Stanislavu da nije imala sa tobom se*s?
Opet kažu da je loše, to je kako bi trebalo i kako je trebalo da se reaguje. Ona je skočila kako tako u zanosu, pomisliće ljudi. Meni je tada dala za pravo da pomislim da mu se pere. Ona je sa mnom u vezi, ko šta njoj može da kaže, pa šta ako je na televiziji. Ja sam njoj dečko a ne kombinacija, ja nju shvatam veoma ozbiljno - rekao je Ša.
Kako komentarišeš to što je Stanislav rekao da vašu vezu zbog toga smatra dečijom vezicom? - upitao je Darko.
To moraš njega da pitaš, on to može da smatra kako želi, to je njegovo mišljenje, a meni je naša veza ozbiljna. On govori da se ne bi nikada mirio, a tako komentariše. Meni te stvari govore da on želi da je vrati. Meni je zasmetalo to što ona meni zamera što ne treba da priča sa njim, a ona meni prebacuje Vanju jer sam otišao da se razvedem. Mi smo na neki način šašava trojka, da ne kažem zasiguirna trojka - dodao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si njoj zamerio druženje sa Aneli, što znači da on može tebi druženje sa Đedovićem? - upitao je Darko.
Marko je moj brat, to nije realno. Marko je moj drug i on je meni pomogao u život, ne jednom nego mnogo puta. Ona na taj način mene ne poštuje - dodao je Ša.
Možda ja želim sa pričam sa nekim, sa Aneli i Mićom - rekla je Miona.
Sa Mićom ne, on van ovog imanja je super, ovde je to njegov posao - rekao je Ša, pa se osvrnuo na njegovu nesigurnost:

Foto: TV Pink Printscreen

Njeno ostavljanje prostora meni ostavlja sumnju, nije on problem, mislim jeste, ali više njena nesigurnost. Ono što je on rekao da će Njeni roditelji uticati na našu vezu, to ne znam, ali znam da je ona veoma odlučna. Oni su se bunili kada su otišli sa njim na more a posle su ga zavoleli. Ja sve radim zbog nje, a njena odluka je bitna, a ne njenih roditelja. Mene boli jer oni imaju sliku o meni a ne poznaju me. Ona ovde može da balansira, ali kod roditelja ne može, sve je jasno, pa nek bude ćao zdravo ili meni ili njoj. - rekao je Ša.
Koliko ti smeta ophođenje ljudi prema Stanislavu i to što ga gotive?
To što mu se ulizuju mi smeta. Oni u svemu kanale Mionu, a sa njom žive osam meseci, a verujuu njemu, a ne znaju ništa. Ona ne može da poboljša moje stanje, samo može da me dovede do ludila, ona gura svoje dok sam u crvenom. Meni je to Aleksa objasno kada sam ga šišao, kako sam ga čupao dok sam se svađao sa njom, a Žana me umiri, i Maki isto, a Miona bi samo da se rasprav - rekao je Ša

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.