AKTUELNO

Ne posustaju!

Milica Veličković i Borislav Terzić Terza su nastavili da se vređaju najstrašnije, maratonski rat ne prestaje a Milica je u jednom trenutku briznula u plač jer nije mogla da izdrži Terzine silne uvrede.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je tebi moja porodica uradila, jel te podržala i nahvalila? Zašto ih onda vređaš, ne trebaš da ih se plašiš, mi smo bezopasni -rekla je Milica.
Eto vređam ih zato što mi se može, ja to radim zato što te mrzim i gadiš mi se. Mislim da si ku*vetina najobičnija i tebe treba samo je*ati. Pokazaću ja ko si ti i šta si i da primaš po tri ku*ca odjednom. Ti kad se izviniš mom bratu i ja ću da se izvinim tvojoj majci -rekao je Terza.
Ajde vređaš mene to me baš briga ali što mi vređaš majku to ti nikad neću oprostiti. Evo rećo ći to sad za Rajačića ja sa njim nisam pričala mesec dana ovo sam uradila sinoć da bi malo tebe ložila i to je to -rekla je Milica.
Ti mene da ložiš i da me diskvalifikuješ, to ti radiš, da ja ustanem i da ovde haos narpavim, dobila si reakciju ali nećeš od mene da dobiješ da me ovde uništiš -rekao je Terza

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si mene ljubio u utorak ujutru a uveče se smuvao sa Tamarom, znači da si me prevario -rekla je Milica.
Ti si meni devojko samo postala navika i to je to, ajde idi se je*i kurvo, jel si sanjala kako te je*e ajde idi sa njim lezi u krevet, ti ne možeš bez ku*ca. Boli me uvo za tebe, ti si meni postala navika -rekao je Terza.
Ne znam zašto se sad tako ponašaš prema meni i nećeš da popustiš jer sam ja ovo zaslužila da mi vređaš majku i da govoriš ovako gnusne stvari o meni? - kroz suze je pitala Milica.
Eto vidiš kako sam te doveo do suza za 5 minuta, devojko shvati da me ne zanimaš i da si mi samo bila navika, neću uopšte više da ti popuštam završili smo -rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š