AKTUELNO

Na meti osuda!

Današnji dnevni termin rezervisan je za nastavak emisije 'Gledanje snimaka'. Voditelj Milan Milošević ušetao je u Belu kuću kako je zajedno sa učesnicima pogledao snimke ogovaranja i spletki koje do sada nisu videli. U narednim klipovima Miona i Ša uhode ukućane kao Špijune, zatim Aleksić zamera Mioni na njenoj zbunjenošću.

Meni je ovo top, bolje da je na šaljiv način prikazano nego da me neko smatra ludakom, i ako me smatraju šta da se radi, bolje i ja da budem ludak, malo jeste morbidno ali mi je sve prešlo preko glave -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovde Miona najiskrenija. Smatram da nije iskrena prema Ša. Mislim da nije sve rasčistila prema Stanislavu, ona nije iskrena ni prema sama sebi, ona se vodi time šta on očekuje da čuje od nje -rekla je Lejdi.
Isto mislim kao Lejdi, vidimo svi da je Mioni fokus Ša i njegova reakcija i da ne može da se odvoji od njega. Ona meni ovde zvuči totalno iskreno jer je rečeno u svađi, u klipovima je mnogo drugačije možeš da se skoncentrišeš na face -rekla je Kačavenda.
Nisam ni ja srećna ni Nenad nije, on ne bi tako izgledao da je srećan, postoje loše stvari koje nas ovde remete, nadam se kad izađemo napolje da će biti bolje jedino me to održava -dodala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š