AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa učesnicima pogleda klipove ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli. Milica Veličković osula rafal po Mileni Kačavendi. Kačavenda smatra da ulazi ciljano u svađe radi opstanka u rijalitiju. Veličkovićeva zaplakala zbog Terzine izdaje.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da napomenem, ona se predstavlja iskrenom a ovo je teška laž, ja sam samo rekla da je moja korpa u prodavnici i ona odma dripački krenula na mene i na Terzu, ona je bila tad nervozna tek je ustala i zbog toga je ta njena nervoza. Ja sam joj tad sve po spisku -rekla je Kačavenda.
Ja nju nisam uvredila prva niti sam joj uzvraćala na uvrede -rekla je Milica.
Zašto je Milica toliko kivna na tebe i misli da oćeš da joj uzmeš Terzu? -pitala je Ivana.
Ne znam to iskreno, ja znam da ona želi konflikt sa svima i uvek prva krene u raspravu. Ja sam po potrebi sve i pretnja za veze i konkurencija u rijalitiju i sve ostalo. Terza je odlučio da te ostavi jer zahtevaš od njega da ulazi u tvoje ratove, moraš sama da se izboriš za sebe a ne da uplićeš druge -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

On je mene povredio kao čoveka, ne mogu da verujem da mi je tako nešto uradio. Znao je da će to najviše da me zaboli, ja njega ne volim više uopšte, ne mogu da ga gledam očima -rekla je Milica.
Nećeš ništa da promeniš šta sam ti rekao, ja ne mogu da troim ovo tvoje ponašanje, ti si dovela do svega ovoga -rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š