AKTUELNO

Pokušava da se promeni

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa učesnicima pogleda klipove ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli. Anita Stanojlović pravi ljubomorne scene zbog Anđelovog flerta sa Majom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je blaga varijanta, ja sam mogla da zaključim da je hteo da se je*e sa Majom, nije Maja njemu nikakve signale davala. Nisam ljubomorna na njih ali to samo u ljutnji govorim -rekla je Anita.
Ako ovako nastavi da radi ugasiće naš odnos, ako ovako reaguje davaće ljudima materijal da nas posvađaju, problem je nastao zbog merenja pločica, Žana ih je merila i onda sam se ja umešao pa je ona izljubomorisala zbog toga. Ne volim da mi se pravi problem bez ikakvog razloga, meni se ne dopada ovakvo njeno ishitreno ponašanje -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko ovde ne priča o svadbi, ja ću poraditi na samopouzdanju, niste me videli ovde da lomim, ja se trudim da promenim tu ljubomoru ali to je moja karakterna crta i jako mi je teško to da promenim. On mora da mi pomogne i da mi se priča o tome -rekla je Anita.
Anita treba da bude srećna što je sa njim, on nju jako voli i vidi se da pokušava da promeni loše stvari kod nje, ja joj kažem smej se i uživaj u ljubavi ali ona voli tu ljubomoru, ja sam joj rekao da neće imati u životu takvog momka kao što je on, podržava je narod ovde i sve je super, samo treba da drži kontinuitet u ovoj priči i to je to -rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š