AKTUELNO

Zamršeni odnosi!

Maja Marinkvović dobila je reč od voditeljke Ivane Šopić kako bi prokomentarisala odnos Mione Jovanović, Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Saglasna sam s Miljanom. Stanislav sluša kako ga Ša vređa ovde mesecima. Je l' treba da ćuti dok ga Ša pljuje? - upitala je Maja.
On Mionu vređa. Ako on nju vređa, ja ću vređati njega. Rekao sam da jedino što ne mogu da dopustim je da je vređa - istakao je Ša.
Miona je totalno hledna prema Ša. Pokušava sebe da opere na svaki mogući način. Verujem da joj se Ša dopao, ali je to trajalo dok nisu ušli u odnos. Mislim da ne želi da raskine sa njim, jer će tad krenuti njegova drama. Da sam Stanislav, napravila bih ovde haos. Stanislav je ovde oštećen, jer je on prevaren. Mioni i Ša on nikada ništa loše nije uradio, a oni ''udaraju'' ispod pojasa - kazala je Maja.
Stanislave, ja sam se tebi izvinio kada sam bio kriv, ali ne mogu da ćutim kada ti vređaš Mionu - istakao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona je po prvi put bila iskrena većeras. Video sam da joj nije stalo do toga da se Ša i Stanislav svađaju. Ša, nisi u pravu, ne bih da ti dajem neku lažnu nadu. Stalno pljuješ Stanislava - kazao je Janjuš.
Nije tačno. On meni može da se kazi kada sam besan? - upitao je Ša.
Čoveče, ti si njemu uzao devojku. Ja njega neću vređati, ali ako Stanislav nastavi da vređa Mionu, ne planiram da stanem - istakao je Ša.
Stanislav je rekao Mioni:''od*ebi, bolesnice''. Ša se iznervirao jer je njega Miona uvredila, a Stanislavu nije odgvorila na prozivke. On je rekao da ako to ne uradi, desiće se da ga isprovocira ako ga opwet bude vređala i to će učiniti on. Što se tiče Mione, nikakva komunikacija sa Stanislavom ne dolazi u obzir - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo sad nije fer. Vanja i on su imali ročište, pa je mogao da joj se ne obrati - rekla je Miona.
Ko je tebi sad kriv, Ša ii Stanislav? - upitao je Janjuš.
Neću ja sad da pričam o tome - istakla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.