AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka''. Milena Kačavenda prokomentarisala je izjavu Stanislava Krofaka da nije smatrao vezu sa Mionom Jovanović ozbiljnom dok se nije preselila u Zagreb, kao i da je na njihovom početku imao avanturu sa strane.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislav je bio u braku pre odnosa sa Mionom. Mlad je ušao u brak. Kada muškarac želi da uđe u brak, on malo ispituje tu osobu, a to ne žele da priznaju rado. Nije prijatno čuti takve stvari, ali mi je drago jer je on sad iskreno o tome ispričao. Iz mog životnog iskustva ovo nije ništa nenormalno, nije usamljen sljučaj, ali ne priznaju olako muškarci. Verujem da njemu sada nije lako. Verujem da bi i njega svaka žena ''ulovila''. Ovo što je Stanislav rekao su mi mnogi prijatelji rekli je da nemaju poverenje u devojke, u koje su zaljubljeni, pa ih prevare. To se sve dešava, ljudi moji. Dopada mi se Mionino izaganje večeras, videćemo šta će se desiti tek - rekla je Miona.
Gledaoci misle da si želeo da ''obeležiš teritoriju'' kako bi se znalo da je tvoja - rekla je voditeljka.
Ivana, nije stvarno. Jedino me tako tokom žurke malo izbegava - rekao je Ša.
Tu sam, pored njega, ne treba da se grlimo kao pijanci - istakla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona, ako si već reka da sa Stanislavom nisi imala pažnju, onda treba da razumeš kako se Ša sada oseća - kazala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.