AKTUELNO

Teška priča!

U toku je još jedan izazov Velikog šefa. Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću kako bi ozbiljno pomrsio konce učesnicima Elite. Ukućani danas pričaju o intuiciji, koliko im je pomogla u njihovom učešću. Sledeći na redu da izlažu su Uroš Rajačić, Stefani Grujić, Tamara Tiktok, Lejdi Di, Marija Malivuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroše, šta kažeš o svojoj intuiciji? -pitao je Darko.
Kad sam ušao ovde ne znam da li sam doneo pravu podluku ali verujem da će mi ovo doneti nešto dobro. Pogrešio sam kad sam za Božić pijan vozio kola i slupao se, znao sam da će tako nešto da mi se desi -rekao je Rajačić.
Tamara da li veruješ svojoj intuiciji? -pitao je Darko.
Od tvog intervjua ne, mislila sam da idem kući ali ovo što mi se desilo mi odlaže odlazak. Šta god da sam napravila nije bila greška, mislim da ću sad imati jedan teži period ali da će na kraju sve biti okej -rekla je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefani da li veruješ svojom intuiciji? -pitao je Darko.
Da, poslušala sam je kad sam završila sa Dujkovićem. Intuicija mi govori da ću postati jako uspešna, ovde ne slušam ničije savete niti bilo čiju intuiciju -rekla je Stefani.
Lejdi Di kada si osetila intuiciju na delu? -pitao je Darko.
Daću jedan dobar primer, kada su mi doktori rekli da moje dete može da ima Daunov sindrom i ja ih nisam poslušala, pa sam rešila da rodim to dete i na kraju sam rodila zdravo i pravo dete -rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š