AKTUELNO

Zanimljiva priznanja!

U toku je još jedan izazov Velikog šefa. Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću kako bi ozbiljno pomrsio konce učesnicima Elite. Ukućani danas pričaju o intuiciji, koliko im je pomogla u njihovom učešću. Sledeći na redu da izlažu su Anđelo Ranković i Anita Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada si pogrešio što nisi poslušao intuciju? -pitao je Darko
Kada sam povredio ligamente zgloba, tada sam igrao fudbal i išlo mi je super, imao sam predosećaj da ću se povrediti i tad se to i desilo, totalno sam izgubi dormu dok sam se oporavio opet sam se povredio i tad sam odlučio da više ne igram fudbal, znao sam da nisam trebao da kažem to i ne kraju se obistinilo -rekao je Anđelo.
Kada ti je dobro govorila intuicija? -pitao je Darko.
Ne voli da govoirm o svojoj intuiciji jer se često planovi izjalove. Često imam izraženu intuiciju. Za Matoru mi govori intuicija da neće stati sa svađama i to se obistinilo. Intuicija mi govori takođe da ljubomora neće praviti problem u vezi sa Anitom i da će se sve ispeglati -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita, šta tebi govori intuciija u životu? Da li veruješ u nju? -pitao je Darko.
Meni intucija samo donosi probleme, kad god sam je slušala bilo je katastrofa. Kad sam bila trudna tad mi je govorila intuicija da treba da ostavim dete i eto tad je bilo dobro što sam je poslušala. Prošle godine sam pogrešila što nisam poslušala intuiciju u vezi sa Jovanom, govorilo mi se da nije sve tako, znala sam da to neće uspeti na duže staze, bila sam ubeđena da neće biti ništa od toga -rekla je Anita.
Šta ti govori intuicija o boravku u rijaltiiju? -pitao je Darko.
Nisam se pokajala ni za šta do sad, treba da smanjim malo ljubomoru ovde i neke pogrešne stvari koje mi govori intucija u vezi sa Anđelom. Sad sam na pravom putu -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š