AKTUELNO

Padaju prozivke!

U toku je još jedna debata. Tema današnje debate je da li treba ostati u dobrim odnosima sa bivšim partnerima. Bojana Pavlović se gnuša na komentarisanje Anđelovih kombinacija, Anđelo misli da je ljubomorna na njega jer je nema alatku kao on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne bih bunio da mi je došla Miona i čestitala rođendan, ali da smo napolju nikad joj ne bih odgovorio na poruku, na primer -rekao je Stanislav.
Ja ne želim da pričam o tome, rekla sam danas šta mislim i ljudi su čuli -rekla je Anita.
Sa jednom bivšom devojkom se i dalje čujem, ona mene pita za neke savete i dopisujemo se. Sa Milicom neću ostati u dobrim odnosima, posle takvih izgovorenih reči nema šanse da ostanemo dobri, nećemo ni pričati i to je to -rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da pričam iz prve dimenzije jer onaj ko priča o kombinacijama je za mene težak kompleksaš, ja nikad nisam bila u kombinaciji, ja razumem da mora da bude u dobrom odnosu sa tim devojkama, jer bi ga pljuvali na sva usta - rekla je Bojana.
Ti nemaš alatku i samo možeš da pričaš o tome, šta da ti kažem samo možeš da imaš komplekse -rekao je Anđelo.
Da ste u nekoj dugoj državi videli bi kako bi prošli za vređanje seksualnog opredeljenja, jel si ti gej, ne razumem -rekla je Milica.
Ja imam moju ajkulicu i mogu da plivam sa njom kako želim, i leđno i pravo da zaplivam - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š