AKTUELNO

Padaju provokacije!

U toku je još jedna debata. Tema današnje debate je da li treba ostati u dobrim odnosima sa bivšim partnerima. Lepi Mića pokušao je da pokoleba Ša daljnjim potenciranjem razgovora Mione i Stanislava, Ša rekao da se to nikada neće desiti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se slažem sa Mionom, šta ima da se čestita rođendan bivšem ako je ta veza završena i ako se završilo na loš način - rekao je Ša.
Ja bih stavio Mionu i Stanislava u izolaciju, pa da vidimo da li mu je bivša ili nije. Ti se ponašaš u vezi kao da si joj oficir, a ne dečko - rekao je Mića.
Ti si se sad naložio, jer si dobio poklon od njihovih fanova. Ja razumem da neko ima dete i da ostane u dobrom odnosu, ali ako su bili samo u vezi i završili šta ima da komuniciraju. Mića priča da smo nas troje zajedno, on nije normalan - rekao je Ša.
Ja podržavam uvek ljubav, ali ljubav uvek treba da se rasčisti i da se pruži još jedan razgovor -rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je sad problem, ti si podržao odnos Ša i Mione? -rekla je Kačavenda
Da jer je priznala da ga voli, ali kažem opet da njih dvoje nisu rasčistili do kraja i da treba da se pruži još jedan razgovor - rekao je Mića.
Ja Mićo razumem da ti želiš ponovo da spojiš nju i Stanislava ali to neće ići -rekao je Ša.
Moja bivša žena kad je našla novog muža ona je meni rekla za njega i ja nikada sa njim nisam pričao niti me zanima ko je on, ali zbog dece treba da znam neke stvari, ja smatram da ne treba sa Miljanom da imam neki kontakt, kad smo imali haos ja sam mislio da treba da spustim loptu sa njom i onda sam shvatio da ne treba to da radim da joj ne bih davao novu šansu -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š