AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević završio je sa odnosom Stanislava, Mione i Ša, te je podigao Teodoru Delić, kako bi progovorila o Nemanji Gačiću i Miljani Kulić.

Dok je Bebica bio u izolaciji, je l' si imala komunikaciju sa Nemanjom - pitao je Milan.
Ne, uopšte - rekla je ona.
Pa da ti kažem, standarno su imali kroz osmeh, bilo je neke komunikacije - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da sam pala kupaći, nakon nekog vremena sam provalila da je on tu sa Terzićem, oprostite, grešila sam! Nisam imala komuikaciju, da, zatekli smo se tako u jednom trenutku zajedno u veceu - rekla je Teodora.
Sedela je sa mnom na garnituri kada su se pogledali - rekao je Munjez.
Ja sam njemu rekla da se ne okrećem na drugu stranu, tako da ako traži on od mene, zahtevam da ne treba ni on da se okreće. Uvek mogu da sumnjam na to, imam pravo na to, to je njegova bivša devojka - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nijednu reč nismo imali. Kada smo cedili?! Ne - rekao je Gačić.
Miljana i ja smo zakopale ratne sekire, smatram da to nije zbog nas samih, uglavnom je bila kada sam se umešala zbog Nenada...Mene stvarno zanima to, pitala sam Miljanu, odgovarala mi je na pitanja. Tek kada izađem napolje saznaću šta je istina. Nije bitno imovinsko stanje, nego da li me laže. Ja smatram da nije tako, i Miljana ima svou priču, bitne su te stvari oko porodice - rekla je Delićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Našli smo se, rekla sam mojoj mami da povuče tužbu. Da njega nije bilo, nas dve ne bi ovakve bile. Ona je meni hit, ona en zna da laže. Ona je providna kao providan papir. Što se tiče toga, ona je u esktazi imala konflikte sa mnom, normalno da je branila svog momka, nikada mi dete i porodocu nije uvredila...Bilo mi je teško, ona je priznala jer je videla da mi je loše. Pričale smo, dala mi je vetar u leđa, rekla mi je da treba da nastavim da se borim za svoje dete, istina je da je rekla da joj je Nenad interesna sfera. Rekla je da želi da upotna porodicu i decu Nenadovu, ja sam joj odmah rekla da je to malo teško - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad Aleksić Ša prekinuo je Miljanino izlaganje, te je zaurlao.

Dokle ćeš da pu**š ku** ovom liku?! Napravila si debila od mene ovde - povileneo je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.