AKTUELNO

Udario nikad jače!

U toku je emisija 'Pretres nedelje sa Milanom'. Večerašnji voditelj Milan Milošević spreman je da pretrese sva aktuelna dešavanja koja su obeležila nedelju za nama. Večeras gori Balkan! Nenad Aleksić Ša progovorio je o odnosu sa Vanjom Ignjatović, nazvao je najgnusnijim epitetima.

Foto: TV Pink Printscreen

Njenu decu čuvaju njeni roditelji, ona nije nikakva majka, ja sam čuvao dece i insistirao sam da dete vidi oca. To je moja bivša žena koja mi je*e majku ovde. Kad može da piša po meni ja ću lepo da kažem šta je istina -rekao je Ša.
Ti si ovde rekao da se nisi video sa njom a deluje da ste jako bili bliski čak ti je slala i poklone. Ne verujem jer su bili u isto vreme u Novom Sadu to mi je jako čudno, pisala ti je za tvog medvedića -rekla je Lejdi.
Ja bih rekao da smo se videli nije meni to nikakav problem -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma neka sisa jaja, nema ko je nije je*ao i razvlačio, oćete imena rijaliti učesnika koji su je razvlačili, ona priča na suđenju ovo, ona pravi mene budalom -rekao je Ša.
Jasno je i Nenadu da je Mionina porodica protiv njega jer je taj odnos nenormalan po njima i naporan a Stanislava su gledali kao dete sa kojim može da bude u dobrom odnosu, mislim da Miona nije iskrena u nekim situacijama, on ne želi da ulazi sto posto u tu priču, on mora da kaže šta želi ali opet Miona uvek bude hladna i nema nikakav osećaj prema njemu -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š