AKTUELNO

Sevaju varnice!

U toku je emisija 'Pretres nedelje sa Milanom'. Večerašnji voditelj Milan Milošević spreman je da pretrese sva aktuelna dešavanja koja su obeležila nedelju za nama. Večeras gori Balkan! Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak su konačno bacili sve karte na sto i rekli jedno drugom sve što su do sada skrivali.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je njega blam, on nju ne može da vrati -rekao je Ša.
Da sam ušao sa drugačijim stavom mogao sam da je vratim -rekao je Stanislav.
Ovo je budalaština što on priča -rekao je Stanislav.
Ne bi ušao čovek da je ne voli ovde, to je jasno da ima emocije prema njemu -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam došao ovde da se odmorim ovde malo, šta ja treba da stavim ruku na oči dok prolazim ne razumem, nije mi jasno -rekao je Stanislav.
Pa on nas stalno gleda, ti si komentator izgleda, mene je sramota što moram da te komentarišem, da ja uđem i da moja devojka ima novog dečka ja ne bih pratio šta ona radi -rekao je Ša.
Ma ko se bavi vama jel si lud ti, ne primećujem vas, ja moram komentirati kad me voditelj pita -rekao je Stanislav.
Šta ti imaš da pričaš sa njom, priča kako ga ne zanima a oće da priča sa njom, mene je sramota što moram da komentarišem tu vezu, ti si sam ušao ovde i hteo si da napraviš reakciju -rekao je Stanislav.
Meni je budalaština to što moji rade i što se oglašavju, ne znam zbog čega i dalje podržavaju Stanislava kad on više nije bitan, meni je jezivo to što pričaju sa njim -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š