AKTUELNO

Napeto u Beloj kući!

U toku je raspodela bidžeta Luke Majčice. Naredna na redu kojoj je udelio budžet bila je Lejdi Di, ali je tokom njegovog izlaganja Bojana Pavliović imala komentar, te je žestoko zaratila sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Lejdi, ti znaš kakvo mišljenje imam o tebi i da neke stvari u vezi tebe znam. Nismo loši. Mali budžet - kazao je Majčica.
Retarde jedan, šta ti možeš o bilo kome da znaš? - upitala je Bojana.
Od*ebi samo - kazao je Majčica.
Idi leči se od kocke. To je gore od alkoholizma - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Užasna si osoba, mrzim te. Anđelu praviš budalom, nećeš da je priznaš da je voliš. Što se tiče Lejdi, mislim da ćemo tek videti da li si imala nešto sa Munjezom, jer tvrdiš da nisi, a ljudi ovde govore da je bilo nešto - istakao je Majčica.
Videćemo. Tvoja podela mi se dopada. Da imam neke emocije prema Munjezu, bila bih sa njim. Moje emocije su napolju - istakla je Lejdi.
Samire, ti si ovde najzaljubljenija osoba ovde. Voleo bih da imaš normalnu komunikaciju sa Milenom, jer si ti jedan veliki čovek.Zaslužiješ sve najbolje u životu. Veliki budžet - rekao je Majčica.
Hvala ti, dobar si momak -kazao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, mali budžet. Smatram da ja od tebe ne bih dobio veći budžet. Nemamo nikakvu komunikaciju. Drago mi je što si Anitu izbacila iz glave i ja verujem da je stvarno tako. Da ti dam veći budžet, ispalo bi da ti pušim ku*ac - rekao je Luka.
Sve je okej - dodala je Matora.
Marija, tebi ide srednji budžet. Uvek me podržiš i dobra si prema meni. Nekad se posvađamo, ali smatram da nemaš lošu nameru - istakao je Majčica.
Munjezu dajem mali budžwet. Pet meseci si me vređao - rekao je Majčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, tek ću - kazao je Munjez.
Mislim da si jako zao, imaš neke loše postupke. Ne volim kad se pališ na sve teme - rekao je Majčica.
Ja sam ti rekao šta sam imao. Stefani si namigivao i vadio se na neke tikove. Nećeš joj prići, to zapamti. Zaboravi na komunikaciju sa njom - kazao je Munjez.
Miljani mali budžet. O njoj ću reći kad budem želeo da kažem sve. Ne zanima me njen odnos s Darjanom - istakao je Majčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.