AKTUELNO

Žestoko!

U toku je raspodela budžeta. Ovonedeljni vođa Luka Majčica naredni budžet dao je Anđelu Rankoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Objektivan si i dobar čovek. Možda je ispao neki nesporazum, ali to ne znači da ja imam nameru da ja okrećem glavu od tebe. Mali budžet - kazao je Luka.
Nisam ništa mislio onda kad sam rekao da ne treba da pljuješ devojku s kojom spavaš u krevetu. Ne možeš sebi da dozvoliš da uđeš u raspravu. Iznosiš stvari koje su totalna laž. Imao si nadmen stav. Koliko ima ovde ljudi kojima je Luka rekao navodno neku tajnu? Ja te ne mrzim, daleko ti lepa kuća. Nemamo šta da se družimo - kazao je Anđelo.
Tvoje bitisanje ovde dobro, ja tebi želim sve najbolje. Mi smo prekinuli odnos i to je to - kazao je Majčica.
Aneli, srednji budžet. Znaš i sama da smatram da si okej osoba i da ja smatram da tebe Janjuš voli više nego ti njega. Dobro znaš da ja znam neke stvari o tebi - istakao je Majčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Koju? - upitala je Aneli.
Neke stvari koje se tiču tvog bišeg supruga - istakao je Majčica.
Majčice, ti znaš da si mi ti drtag i da ja tebi ne bih dala mali budžet, nego srednji kao i ti meni - rekla je Aneli.
Gačiću veliki budžet. On je moj prijatelj od samog početka. Ti si bolji čovek ovde od mnogih ukućana. Mnoge stvari sam ti poverovao. Rekao sam ti ovde šta mislim veoma jasno. Znaš kakvo je moje mišljenje o tebi, a Teodoru više ne treba očima da pogledaš. Mnogi učesnici smatraju da mene spuštaš, kako bi sebe uzdigao. Ako nešto imaš sada da kažeš, ti mi reci - kazao je Majčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja te pred drugima kudim kako bi shvati da treba da me poslušaš. Ne ponižavam te nikad, radim sve iz najbolje namere - kazao je Gačić.
Urošu R. imam da dam mali budžet. Malo se družimo, malo ne. Tvoj odnos sa Jovanom mi se nije dopao. Nisi okej ispao prema njoj i to je činjenica. Ispalo je kao da si je iskoristio. Ložiš se na Maju, ali verujem da tu nemaš prolaz. Ona se igra sa svima, osim jedne osobe. Odnos nam je okej i nadam se da će nam odnos dalje ostati okej - istakao je Majčica.
Nemam šta da kažem - dodao je Uroš R.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.