AKTUELNO

Kad ovo bude čuo, izgoreće!

U narednom video snimku prikazan je odnos Teodore Delić, Nenada Macanovića Bebice i Nemanje Gačića, a voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru porazgovarao je sa Teodorom.

Nije mi lako, ipak sam povredila čoveka kog stvarno volim, na Nenada mislim naravno. Je**ga, šta da radim sada, on mi je preko toga prešao...Ja volim Nenada, meni je samo on u glavi i u srcu, ali sam to objasnila, to je bio neki momenat kada ti je nešto zabranjeno. Ja i dok sam to radila, shvatila sam da je to pogrešno, ne bi došlo do poljupca, niti da budemo zajedno niti bilo čega, ja sam se više igrala, zezala se - rekla je Teodora.
Hajde da koketiraš sa nekim, tebi ot možda pupma ego, ubijaš vreme, ali ti i Bebica, čovek kog voliš, imali problem zbog Gačića - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

To sam tek sada shvatila, posle ovog poslednjeg puta. Stvarno mi je jako žao, teško mi je i žao mi je što sam njemu to uradila, on mi veruje i ja verujem da ni do čega konkretnog ne bi došlo - rekla je Delićeva.
Šta si radila s Gačićem u kupatilu - pitao je Darko.
Ja nisam ništa radila. Ne, ne, ja sam prala moj kupaći, a on je pomagao Terzi, nikakav kontakt nismo imali - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuo sam da se žališ da ne znaš kako da raskineš sa Bebicom - pitao je Darko.
To je verovatno Miljana rekla. Što se kaže, prijatelja drži blizu, neprijatelja još bliže. Da ne bih ja proživljavala neke stvari, znamo njenu istoriju, tako da je bolje biti dobar sa njom na nekom određenom nivou. Neka misli da sam joj drugarica, naravno da ne mogu očima da je gledam - rekla je Teodora.
Opet, s druge strane, ti si neko ko si se žalio njoj na Bebicu - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da izvučem sve iz nje, sve da mi ispriča. Da bih imala kompletnu sliku o svemu tome i šta mogu da očekujem od Nenada kada izađem napolje. On zna da mi pričamo, možda ona misli da ne zna, ali zna. To su dve istine. Ona kada mi priča, ako glumi sve to, onda joj treba dodeliti Oskara, a opet sam ja osoba treba da veruje Nenadu i verujem, ali bih lagala kada bih rekla da sam 100 odsto sigurna. Pričala je da decu nije viđao, sve te stvari za roditelje, da se zakleo da će 10 godina da je čeka - rekla je Teodora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.