AKTUELNO

Žustro!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani večeras odlučuju kome žele da vide leđa. Nominovani su Snežana Jovičić i Darjan Radomirović. Sledeći na redu da nominuju su Lejdi Di, Marija Malivuk, Uroš Rajačić, Luka Majčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sneža mi je nekad previše iritantna i kad peva ujutru mene iritira ali me je ispoštovala više puta i pružila mi pomoć tako da joj baš hvala. Darjana ne bih komentarisala jer sam šokirana da imate odnose pored mene odma u krevetu, ovog puta ću sačuvati Darjana -rekla je Lejdi.
Šta bih rekla za Kristinu, mnogo je prljava, aljkava i odvratna. Ona je mene puno puta izvređala svojim provokacijama, ovde je rođenu sestru ispljuvala, imaš veliki problem napolju, imala si odnose sa Darjanom pa se nisi kupala, klasična si spe*mulja. Rekla mi je da bi je se deda odrekao da se porodila sa 18 godina ali se nije odrekao kad se slikala za plejboj, mnogo se*eš, zla si pokvarena, samoživa i imaš kontiminiran džak pored kreveta, nominujem naravno Snežu jer je najodvratnija osoba ovde -rekla je Malivuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Ozbiljna budala je Sneža, nemam loše mišljenje o Sneži, shvatio sam da mnogo provocira ljude, mene nikad nije uvredila toliko, shvatio sam da možeš da budeš normalna i zanimljiva, negde si okej ovako, slažem se da te dosta verbalno uništavaju ljudi ovde i ne želim da budem deo toga, što se Darija tiče dobar čovek i lik, slažem se da je prošao razne kulture, moj drug ovde i zato šaljem Snežu, ostavljam Darjana -rekao je Rajačić.
Sneža jako iritantna osoba što se tiče plesa, uvek se ubacuje u temu svačiju, ne sviđa mi se spominjanje đedocića praviš mu problem ovde. Milsim da će se Darjan pomiriti sa njom jer sam čuo da je ovde sve dogovorm šaljem Snežu -rekao je Majčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š