AKTUELNO

Preterao!

U toku je emisija 'Nominacije', voditeljka Ivana Šopić dala je reč Urošu Staniću  kako bi prokomnetarisao nominovane učesnike Snežanu Jovičić i Darijana Radomirovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i Sneža provoodimo dosta vremena zajedno, smatram da nije zaslužila ovoliko napada. Neki muškarci spuštaju lopte, a pljuvali su je najstrašnije. Sneža provocira, istina, ali ovo nije zaslužila, pogotovo ne od Darijana ovakvo ponašanje. Sviđa mi se kod nje što je dostojanstvena, što ima takve odgovore, ima veliki fon reči, ali u nekim stvarima me kopira. Možda smo slični. Mislim da nije zaljubljena u Marka Đedovića. Darijan je veliki manipulator, manipuliše ženama koje su skrhane. Fuj mi je njegovo ponašanje prema njoj, sačuvaću nju naravno - rekao je Uroš-

Foto: TV Pink Printscreen

Sneža je veliki provokator, ume jako da podbode, ali nije loša - rekla je Jovana.
Kad sam pirčala sa Darijanom on je pričao meni kako je taj odnos izgledao napolju. Kao što sam i ja pričala. Darijan je meni simpatičan .- rekla je Bojana.
Ljudi su zaboraili šta je ona pričala ranije. Ona mnogo manipuliše ljduima, sinoć sam rekao Nemanji Gačiću,mnogo me razočarao jer je podlegao njenim manipulacijama. Ona kada hoće da manipuliše, ona iskrvi facu, priđe sa nekim lepim stavom svi promene mišljenje o njoj. Gačić mi kaže da je promenio mišljenje o njoj - rekao je Ivan.
On je toliko kvaran, ja ne mogu da verujem - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitala bih Ivana jel si ti meni trebao ili si to radio zbog svog sukoba? Meni ti nisi trebao, koristio me u svađi sa Žanom, a sada me koristi u svađi sa Anđelom. Da li neko ko ima s tobom korektan odnos može da izjavi da je Žana sa mnom konzumirala i bila sa mnom u pripitom stanju. Onda kažeš to Žani, a ne meni. Ovde Ivan trpi ništa zarad Matore, a ja trpim kada uđem sa Anđelom u sukob. Ja nisam ustala tebi nikad da kažem, Matora ne prihvata kreme od Stanije, meni su prijatelji ovde svetinja. Ako prema nekome u kući budete videli moju pristrasnost videćete prema Đedoviću, Mileni i Ša, kraj priče, mene ne zanima, molim te da mene u sukobe ne uvlačiš - rekla je Matora.
Darijan je čovek koji nikoga nije opsovao, šta bi bilo zanimljvio gledaocima, da se vređamo svako veče. Nikome nije ništa eksplicitno uradio ili tako nešto. On ne može bez se*sa, Miljana je toliko ove sezone u deificitu jer je otišao Zola. Ona je našla idealanu priliku, on je vrlo dobro i vrlo pametno uradio neke stvari, ima aposloutno pravo da iskoristi svoje učešće u rijalitiju. Ovo što je Sneža rekla za nas je dupljak, ne može niže da padne - rekao je Ivan.
Ako sam ja mladunče nilskog konja, šta je onda moje dete pi*ka ti materina? - upitala je Miljana.
Ovo su jedni veliki foliranti - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.