AKTUELNO

Emotivno!

Vreme je za anketu. Ukućani biraju tri najodanija cimera. Janjuš rasplakao sve svojim emotivnim govorom, poklonio Aneli skupocen sat.

Foto: TV Pink Printscreen

Trudim se da komentarišem sve realno i da nikoga ne uvredim, većinom sve radim kroz sarkazam. Želim svima da se izvinim za ispade. pokušaću da izdržim sve ovo, ja ću pokušati da nikoga ovde ne maltretiram i nadam se da će me svako razumeti. Ovde sam šest godina i opet smatram da neki ljudi nisu moj rang, ja sam prvi ušao na ova vrata i itekako imam iskustva, obeležio sam ovaj rijaliti i vama hvala što mnogi od vas ne komentarišu mene kako bi želeli. Pogotovo kad ste i u nekom odnosu jako vam bude teško i stvarno ne mogu da ispoštujem svoje i da lažem da mi je dobro. Ja koji volim muziku i pevam ja do sad ni jednom nisam zapevao, to je jako teško stanje, mnogo me to muči i na žurkama, vodio sam boemski život i onda me pogodi kad se svi vesele a ja sebe ne pronalazim tu i onda mi bude teško kad vidim i to sam radio ceo život -iskreno je priznao Janjuš. Ovo je uniseks sat koji mi je poklonio kolega i ja ću ga sada pokloniti Aneli, ovde smo pet meseci zajedno, biram Aneli i još troje koji su bili sa mnom -rekao je Janjuš.
Šta da kažem hvala ti, Janjuš, Lepi Mića i Đedović -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je odanost jako bitna stvar u životu, to najviše gledam u prijateljstvu. Na prvom mestu ću staviti Aleksu on je jako odan prema svojoj ženi Elici, Matora takođe je bila odana u svojim odnosima ali su je drugi izdali i na kraju Samir -rekla je Maja.
Matora, Đedović i Tamara Tiktok jer su jako verni i odani prema svima u kući, mnogo stvari znaju ali ćite i odani su -rekla je Milena.
Navešću Jovanu, Đedovića u prijateljstvu i naravno Miona u ljubavi -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š