AKTUELNO

Presekao!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka', voditelj Milan Milošević je tu kako bi izvukao sve iz učesnika, a sada je pušten video-klip. Na video-klipu učesnici su imali prilike da vide Janjuša koji besni na Aneli Ahmić zbog njenih razgovora sa Lepim Mićom.

Ovo je već viđeno, Lepi Mića je uvek problem u svađama, a kada im Lepi Mića reši probleme onda je sve super. Ja uvek komentarišem iskreno onako kako mislim, oni ovde neće da kažu šta misle, ovde se navija za omiljene drage bitne ljude. Mogu da pričaju šta hoće, mene niko neće ubediti da menjam mišljenje, ja njihove devojke branim od njih, oni ih napadaju, a ne ja. Nek naprave kompilaciju šta su sve govorili za svoje devojke,a potom moje psovke. Ja samo da ih naučim, ovaj sedi, matori starac svojoj supruzi nikad nisam rekao ružno slove. Moja žena je moj Bog, moj život sve - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Lepog Miću niko ne može ogaditi ili nešto, ja njega mnogo volim i on je meni mnogo drag. On je za mene tu od prvog dana i da mi nije bilo njega u nekim trenutcima ne znam šta bih. On je mene hiljadu puta smirio u svađi sa Janjušem i isto tako mi govorio da se pomirim sa njim - rekla je Aneli.
Za mene Aneli više ne postoji, Lepi Mića i ja možemo da pričamo, njega savršeno boli ku*ac za ljude ovde, to sam rekao sto puuta i tako i mislim. On i Đedović su najpametniji ovde, ja bih bio isti takav da nisam u odnosu, njega ne zanima da li će neko izaći zajedno iz rijalitija - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel ima Lepi Mića veze sa vašim sada raskidom? - upitao je Milan.
Ne, on nema nikakve veze. On generalno brani nekad ljude koji su krivi, ja ne gledam to tako. Meni da je moja ćerka kriva ja bih joj prvi rekao - rekao je Janjuš.
Zašto si raskinuo sa Aneli? - upitao je
Lepi Mića je uvek tu bio za Aneli, uvek je savetovao kao otac. Svi kada se završe rijaliti dođu i kažu da su trebali slušati Lepog Miću i da bi isplai pametniji. Ako Lepi Mića podržava Mionu i Stanislava, šta je tu sporno, i ja podržavam nešto što je normalno, a ne šta je bolesno - rekla je Mijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako on treba da govori ljudima od 40 godina šta da kažu onda šta reći - rekao je Janjuš.-
Mićo da li si ti za vezu Aneli i Janjuša? - upitao je Milan.
Da, oni su jedno za drugo, on ima jedan način ophođenja u vezi, ona drugi. On je ironičan, ali itekako osećajan, sujetan. Kada ceo sto vidi da on nju napada, oni to rade. Aneli nije vreća kupusa - rekao je Mića,

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.