AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Anđelo Ranković je nakon čitanja pisma Velikog šefa u kom su Odabrani obavešteni da je vreme da nominuju učesnika kom žele da vide leđa, dao je reč Bojani Pavlović koja je prva nominovala.

Nominovaću Mariju Malivuk - rekla je Bojana.
Nominujem Uroša Rajačića, dečko me je iskoristio. Ja nikada nisam doživela da mi neki partner kaže: "Čudo mi nisi prenela sidu", tako da vam je sve jasno, jezivo! - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominovaću Uroša, on je bezobrazan i drzak, juče smo imali prilike da vidimo njegovo ponašanje - rekla je Stefani.
Mnogi će očekivati da nominujem Stanislava, ne, ja baš želim da budem tu. Iz dana u dan se menja, kako u izlaganju, tako i u ponašanju. Promene su evidentne i ogromne, videćemo pravo lice tek. Neko sa kim sam imao konflikte mesecima unazad, vidim da se ne zaustavlja, nominujem Uroša - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svoj glas dajem Mariji Malivuk. Svakako, ona je prišla meni i polila me je usred emisije. Ona ne može da podnese da je neko drugi pametniji, lepši. Ona je meni zli patuljak, pošto sam ja Snežana sa sedam patuljaka. Kvari "Elitu", sve što dotakne, uništi! - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Neke ne mogu očima da gledam, neke ne mogu da slušam, neke ne mogu organski da podnesem...Jutros je skraćeni umalo zaplakao i izvinio mi se za ponašanje. Svestan je da treba da izađe. On je dokazao u odnosu sa Teodorom da je isti, identičan. Mene bar nikada nije pljunuo, prstom me nije dotakao. Buđolu ne mogu da nominujem, ali mogu da nominujem onog ženskog ološa, najmorbidniju osobu svih rijalitija. Non stop dobacuje, ne znam šta hoće od mog deteta?! Apsolutno su neintresantni kao bračni par, osim kada joj kaže on: "Ćuti, sedi", a ona (Jelena) me ponižava isto kao i on. Bez premca nominujem Buđolinu (Jelenu) - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad Macanović Macan. To je kao kad dobiješ mačku, pa kao da udomiš, a ovo je ono što si zadržao za sebe i kupio mu autobus...Ja sa njim ne razgovaram. Navešću njega - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče, naravno na prvom mestu je Ivan Marinković, njega ne mogu, takođe, kao par uz njega uvek ide i Jelena. S obzirom da smo dobili pretnje koje su meni presmešne od strane Bebice i rekao je da će početi mene i Anitu da komentariše, ja ću nominovati Bebicu - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su se nakon glasanja usaglasili da će ostati na tome da nominuju Mariju Malivuk, Nenada Macanovića Bebicu, Uroša Rajačića i Uroša Stanića.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.