AKTUELNO

Nisu mogle da se povrate kada su čule za ovo!

Mina Vrbaški je jedna od ukućanki koja je imala priliku da posle određenog vremena provedenog u "Zadruzi" iskusi život van rijalitija  i ponovo se vrati u Belu kuću sa informacijama koje niko od zadrugara ne zna. Kako je pod utiskom onoga što je saznala, nije mogla da izdrži i ne ispriča svojim cimerkama.

Foto: Pink.rs

Naime, ona je odgledala video-snimak koji je osvanuo na društvenoj mreži na kojem su Divna Milanović i njen suprug Marko Kocić vodili ljubav. Mina nije marila što su Ana Korać i Dragica Janičić ručale, pa im je ispričala do detalja kakav se*s su imali njih dvoje.

Foto: TvPink Printscreen

Jao ljudi, vi niste videli snimak kako Marko DNK liže pi*ku Divni u Hotelu. Ona iskrivljena onako, raširila noge, oni su mislili da su ugašene kamere, a nisu... On zabio dole glavu i liže - prepričavala je Mina snimak.
Meni se više ovaj kupus ne jede. Mina je*ote pas, gadiš se na Banetov poljubac, a ne gadiš se na lizanje... - zgadila se Dragica.

Foto: Printscreen Youtube

Kako nije bilo ni mesto ni vreme za ovakvu priču, ove zadrugarke su bile zapanjene onime što su čule, pa im je i apetit opao, a porcije ostale nepojedene.

Pročitajte još: ŽELI GA SAMO ZA SEBE: Ana od Janjuša tražila poklon za DAN ZALJUBLJENIH! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Ana Korać

#Divna Milanović

#Dragica Janičić

#Marko Kocić

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'