AKTUELNO

Pukla tikva!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa učesnicima pogleda snimke tračarenja, spletki i ogovaranja koje do sada nisu imali prilike da vide. Miljana Kulić i Maja Marinković ušle su u žestok sukob zbog Miljaninog branjenja Jovane Cvijanović smatrajući da je Maja ispala nekorektna jer želi da joj preotme dečka.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana voli da izvrće stvari sad ću ja njoj da kažem, ja nemam šta nekome da dokazujem, oni bi voleli mene da iskompleksiraju i da se ja ukanalim kao što su se oni ukanalili. Ja sam čula da je ona meni kopala po stvarima u radionici, ona želi da vidi moj fijasko ali neće to doživeti jer se ja držim svoje reči -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada je pušten tvoj klip, ja samo to komentarišem i to što ne možeš da prihvatiš moju kritiku to je tvoj problem, sad želiš da posvađaš mene sa Anđelom i Anitom. Ja sam ovde došla iz spoljnjeg sveta i rekla da mi je Car pričao da je ona spodoba i da je kao cvekla jahala Marka Miljkovića, ona je dobra glumica i ne može joj niko ništa izgleda. Ja sam došla sa najboljom namerom i rekla joj da se ne bruka i da Filipa ona uopšte ne interesuje i da me je zamolio da je ne spominjem dok smo igrali mečeve. Jovana je bila samo deo igre Maje i Uroša kako bi bio sa indirektnom komunikacijom sa Majom. Jovana se iskreno zaljubila i mislim da to nije bilo korektno sa Majine strane, ako je pratila Majin rad mogla je da isprati njenu situaciju sa Aleks Subotić kad joj je ukrala muža. Drago mi je što su Car i Aleks srećni i što renoviraju stan i što će dobiti predivnu ćerkicu i ja bih voleo da Aleks. Jovana je obmanjena i iskreno se zaljubila a njena drugarica je izdala -rekla je Miljana.
Što se bliži kraj mene ovi ljudi gledaju kao konkurenciju, ja Miljanu mnogo štedim ovde i mnoge stvari koje mislim nisam rekla -odbrusila je Maja.
Maja je našla da komentariše devojke ovde a svi znamo kako je izgledala kad je ušla na početku, ja uvek cenim samo prirodnu lepotu -dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š