AKTUELNO

Turbulentno!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Marku Đedoviću kako bi prokomentrasisao ljubavni trougao Nenada Aleksića Ša, Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Miona ovde nije jasna. Šta ima neko da se objašnjava sa bivšim? Ako je on rekao da njega zanimaju novac, promocija i izvinjenje od Ša. Dobio je sve to, a onda rekao Mioni:''misliš li da meni treba promocija?'' Meni sve to nije jasno, iskreno. Ako ti je to bivši, teraj bre to u pi*du materinu, nema šta da se priča tu dalje - rekao je Đedović.
Ne mogu da verujem da se sve ovo dešava, Ša više ne zna šta će od muke, a Miona ustane i kaže:''polupana sam, ne znam šta mi je'' - dodala je Milena.
Stanislave, na šta si mislio kad si rekao:'' dobio sam šta sam hteo'' - upitala je Ivana.
Mislio sam na izvinjenje od Ša, došao sam i on se izvinio, to je to - kazao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam napolju, a da si mi se lepo javio, veruj mi da bih ti se i tad izvinio. Nije izvinjenje tvoj cilj. Mislim da jezbog Mione ovde i takav je moj stav - kazao je Ša.
Rekao sam Ša da ako govori da ima poverenje u Mionu, onda ništa od ovoga njemu ne bi bio problem. Ako veruje u nju, ne bi mu problem bio ni da Stanislavu čestita rođendan. Što se Mione tiče, mislim da joj je teško jer je saznala za dron, pa se sad jede zbog toga - kazao je Anđelo.
Treba da kaže Stanislavu oči u oči da se zaljubila - kazao je Mića.
Nađi devojku pa joj govori šta da radi. Za mene je bolesno da bivši pričaju o prošlosti. Evo, ako se Mioni priča sa njim, neka priča, a mene neka se okane. Ne zanima me ni najmanje - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.