AKTUELNO

Žestoko!

Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje Aneli Ahmić.

Da li misliš da bi tvoja porodica podržavala tvoju i Janjuševu vezu da ti on radi nešto iza leđa?! Jako nam je žao što ne možeš da vidiš kako se ponaša kada niste zajedno, da možeš da vidiš, ne bi posumnjala ni sekundu - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, istina je. Kada je bila situacija da sam ja išla da se vidim sa advokatom, sestra mi je rekla tada kada je bila situacija sa Majom, tada je poručila po advokatu da se ja sklonim jer je i ona videla, podržavala je. Oni su se čuli, ona je videla šta on radi u tom trenutku: "Ako se ne bude hteo pomiriti sa njom, da joj kažeš da se skloni od njega" - rekla je Aneli.
Ja ovo filozofiranje ne mogu da slušam. Trebala je da kaže: "Da, vidim, jasno mi je", daj mani čoveče ti pričaš šta je bilo pre tri meseca. Opet ona spominje - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je naredno pitanje pročitao Jeleni Ilić.

Pitanje za osobu po kojoj se deca rađaju zla, za gospođu Ilić: Objasni mi molim te, želim da ostanem u drugom stanju, šta da uradim da mi se dete ne rodi zlo, hvala unapred - glasilo je pitanje.
To je opet neki degenerik, neka budala, to je neko ko je popio tu jeftinu i glupu maloumnu priču. Jadni ste - rekla je Jelena.
Rekla je: "Ti si se rodila zla" - dobacila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma to su budalaštine da drugo neko dete ima veze s tim. Jedna osoba je za mene zla, da li je zla rođena ili nije zabole me ona stvar - rekla je Jelena.
Čak i da je tako izgovorila, svašta su drugi izgovarali, pa kažemo da nam je izletelo ili u afektu - rekao je Ivan.
Šta priča ova bre, šta priča ona?! Ako ti smatraš da beba, dete i dar od Boga može da se rodi zlo, je l' ti razmišljaš o svom detetu?! Šta kao jedno jedino dete može da se rodi zlo?! Ma lupeta, drago mi je što sam je i sada poklopio - skočio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.