AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević sledeće pitanje bilo je za Nenada Aleksića Ša.

Pitanje za balkanskog špijuna Ša: Hipotetički da pristaneš da ošišaš Stanislava, kako ćeš preživeti da ga Miona posmatra jer je logično da će mu biti na oku - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudski je, jer ništa meni nije uradio do jednog trenutka, ali mislim da se sada igra. Nije problem, ali ga neću ošišati. Na konto svega onoga što zameram Mioni i ono što ne bi bilo lepo da se uradi, isto tako bi bilo ružno da ja uzmem i ošišam ga - rekao je Ša.
Zašto ne bih dao, neko me mora ošišati - rekao je Stanislav.
Nije mi prirodno nekako...Ovo što pričam se kosi sa onim što sam radio u prethodnoj sezoni, šišao sam Mateju, postao mi je drugar - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Aniti Stanojlović je voditelj pročitao naredno pitanje.

Zašto Slađi u oči ne kažeš kakvo mišljenje imaš o njoj - glasilo je pitanje.
Rekla sam joj, rekla sam da ne verujem u to dok ne stigne neko pitanje, ispostavilo se da sam bila u pravu - rekla je Anita.
Rekla mi je da se razočarala u mene, zbog Matore. Zato što sam ja, valjda, dobra sa Matorom - rekla je Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje je bilo: "Kako reagujete na to što Slađa prenosi sve što pričate Maji" - rekao je Đedović.
Anđelo je to preneo meni, mene je to kopkalo, ali nisam htela da kažem. Čekala sam pitanje da stigne, ali evo sada prilike. Marko mi je preneo za neki eurokrem, pa je ponudila Jovani da jede eurokrem. Ja sam rekla Slađi da moramo ozbiljno da popričamo, Slađa pljuje Matoru kod mene. Prošlog utorka kada je Jovana nešto dobacila, ona se smejala i rekla: "Jedino ako mi daš ti haljinu". Bilo je pre neki dan za neke pare, ona se nasmejala. Juče u pabu, bila je Goca, spomenula je Stanislava, ona je rekla: "Stanislav je moj bff, Anđelo je bio". Ako njega gleda kao najboljeg druga sa kojim bi bila, kako je onda gledala Anđela?! A pritom, ja sam Slađi zamerala što non stop brani Anđela u našim raspravama. Uroš je pitao nešto za Anđela i mene, ona je rekla da je baš briga - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

To je laž, to nikada nisam rekla! Ja sam drugarica, ako im nisam valjala, ja sam videla da oni žele, Anita je rekla da se distancirala od svih, ja sam rekla: "Okej, jer oni žele da budu sami". Radovala sam se svakom njihovom poklonu kao da je moje, kada god se posvađaju, ja sam ih mirila. Ja sam ispala loš prijatelj jer sam Matoru ponudila kremom nekim, pitala sam je, rekla mi je da ne znam o čemu se radi...Kada sam branila Anđela govorila si mi da sam dro**tina. Anita hoće da se odvoji od mene, tako da sada traži samo razlog. Ne želi da se druži više sa mnom - rekla je Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma daj molim te, ovo je komično. Konkretna priča, odnos Anite i Matore. Neka kaže Matora kada sam ja prenosila: "Došla Anita, pojeli sendvič...", Slađa to stalno radi. Ti nisi nikome ovde prijatelj. Zašto, recimo, ti, sve i da je Matora blejala u Anitu, zašto ulaziš u to - rekla je Kačavenda.
I Samir govori da Anita gleda u Matoru, pa naravno da ću da odbranim jer sam pored nje - rekla je Poršelina.
Sad sam se ja namazala. Slađa priča o Samiru opet, ja pričam ovde o sebi, tebi...Sada je ona rekla da želi da oni osete, komentariše se danima u kući. Ti i Lakić ste prvi bili da podržite Anđela i Anitu, ti si oduvek bila bliska sa Matorom, a onda ode kod Anite, pa blati Matoru...Najjače pranje je: "Ja ih neću blatiti" - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Mamu ti je**m u pi**u smrdljivu koristiš da bi se oprala sada, pi**a ti materina! Dobacim joj, dam joj kompliment, sprdamo se, ona meni vrati. S Jovanom Cvijanović je došla kod mene u pušionicu i rekla da je Anita rekla: "Zapretila mi je da ne smem da komentarišem Anđela kako izgleda bez majice" - urlala je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.