AKTUELNO

Iskreni do koske!

Marko Đedović, koordinator današnje debate, dao je reč na samom početku Anđelu Rankoviću.

U prijateljstvu smatram da, ako ne biste bili iskreni prema svom prijatelju, onda to ne bi bilo pravo prijateljstvo. Ako vi nešto ne govorite iskreno svom prijatelju i na taj način mu ne pomognete, onda možete da očekujete da vaš prijatelj vama ne bi pomogao...Trebalo bi svako da ima poverenja ui prijateljstvu. Svakog trenutka treba da razmišljate da vam ta osoba želi najbolje - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi ti rekao prijatelju nešto što bi ga povredilo - pitao je Đedović.
Rekao bih...Za te stvari u vezama, malo je tu zaje**o. Teško je reći prijateljima tako neke stvari jer se uglavnom desi da nagrabusiš ti. Kada bih znao da jedno drugo vara, bilo bi zaje**no tako nešto reći. Kao što sam i njemu (Ša) rekao šta mislim o odnosu. Ako bih znao neku tajnu za varanje i to, razmislio bih dobro. Bitnije je biti iskren, realno, nego sačuvati to prijateljstvo, stvarno tako mislim - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam sreću da su oko mene ljudi koji me kritikuju i žele mi dobro, ali ja jesam muljala. Imala sam trenutke, na primer, imali smo Nenad i ja svađu iz glupog razloga, a on je skočio preko stola i rekao mi da sam rijaliti igrač. On je nekome rekao tajnu, meni ne, ali ga je taj neko prodao. Zbog toga, mi nismo pričali godinu dana. Anđelo i ja smo napravili veliku grešku što smo prešli, podjednako smo krivi. Trebali smo odmah da kažemo da je to to, da se raziđemo, nego da se družimo i da dođe do svega toga. U tim trenucima smo mislili da možemo da pređemo preko toga, pogotovo ja. Zaista smo mislili: "E, zaj**ali smo se". U suštini smo bili neiskreni. Anđelo i ja nismo bili najbolji drugari, on se viđao sa Sanjom, ali mogu da kažem da sam prema njoj bila užasna, mnogi su i komentarisali da smo to uradili da bi njoj napakostili, nije bilo zbog toga iako je tako delovalo. Ne možeš da pređeš preko tih stvari, kao i da, koliko god da želiš da vratiš ljubav ili prijateljstvo, uvek te kopka sumnja. Anđelo me je naučio u tom drugarstvu jednu pametnu stvar, a to je, kada nešto posumnjaš to je istina - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.