AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija ''Pretres nedelje''. Voditelj Milan Milošević dao je reč Mileni Kačavendi, kako bi dala svoj sud o situaciji između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da Stanislav ne bi prešao preko nekih stvari, čak i da je hteo. Ona neće ostaviti Ša, jer je svesna da će je zamrzeti mnogi. Daj Bože da ja grešim, ali to je moje mišljenje - rekla je Milena.
Što misliš da ja želim da ga ostavim? Čemu takav stav? - kazala je Miona.
Ti samo brineš o svom du*etu i to je jasno kao dan - dodala je Milena.
Ša je nezadovoljan u odnosu sa Mionom. Činjenca je da je njoj žesnska sujeta probudila nakon što je Stanislac ušao, kako bi mu terala kontru. Opajdara jeste. Zavozala se u odnosu sa Ša, s njim je samo zbog publiciteta, ja tako smatram. Ša nije budala, nije ni glup. Pojela je kofu go*ana jer je ušla u odnos sa Ša. Žensaka sujeta joj je proradila nakon što je saznala da ne zanima Stanislava. Folirantkinja, običan odron od čoveka. Jedan razgovor sa Stanislavom bi sve promenio. Ona koristi karmin, puder i šminku kao izgovore da je Ša ne poljubi. Mislim da se debelo pokajala i da to kajanje samo raste, ali da je ljudi ne bi osudili, ona nastavlja odnos sa Ša - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.