AKTUELNO

Preokret!

U toku je emisija "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević tu je da raskrinka sve spletke učesnika. Voditelj je dao reč Nenadu Aleksiću Ša koji je odobrio razgovor Mione i Stanislava.

Očigledno da se tvoje mišljenje poklapa sa mišljenjem naroda, šta si zaključio - pitao je Milan.
Evo desilo se priznanje. Ja sam vrištao urlao, moja intuicija je jaka. Sve što sam prebacivao ispostavilo se da je istina. Kosilo mi se sa njenim ponašanjem. Poneta je da se Miona zaljubila u mene, ali da joj je u glavi Stanislav, gde je šta je, da li je on bio ispravan, šta li roditelji kažu. Mnogo je uzdrmao njegov ulazak. Ja znam koliko sam naporan i biću na anketi prvi kolko sam naporan. Ja ne izlazim sada iz odnosa, ali držim svoj stav. Svi moji prijatelji znaju kakav sam ja napolju, govorili su mi da sam polude i da je totalno u meni problem. Ima emocije prema meni, Stanislav je totalno uzdrmao. Znsm da se on lomi, da se pomiri kako bi delovao kada se vrati u svoj grad, šta bi mu rekli - rekao je Ša.
Imao si greške, ali si dobar čitač - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je dragom, ja sam govorio uvek, možete da me pocenjujete ali nisam za pocenjivanje. Ja sada puštam da radi šta ona hoće. Neka razgovaraju, neka rade šta god hoće, ja znam šta ću tada raditi, neću izađi sigurno. Da mi je sve jedno nije, da mi je lako nije - rekao je Ša.
Što je tebi teško - pitala je Miona.
Teško mi je, ali ti kažeš da je tebi najteže - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da je meni najteže, nsi ti nekog ostavio nego ja. Pogubljena sam, nisam imala vezu u rijalitiju, nikad nisam prevarila, nisam imala vezu javno. Ja ne znam šta pričam, šta radim. Nadam se da ću za koji dan pričati konkretno - rekla je Miona.
Da li je moguće da si toliko hladna - pitao je Milan.
Ja sam ista od početka, to je bilo u muvanju

Foto: TV Pink Printscreen

Da si 2 januara saznala da je pokušavao dronovima, jel bi ušla u vezu - pitao je Milan.
Ne znam šta bi bilo, samo znam da ne bih odmah ušla nego bi razmislila - rekla je Miona.
Ja sam skontala od početka i rekla sam sad Nenadu - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.