AKTUELNO

Napeto!

Miona Jovanović nastavila je da se pravda učesnicima kao bi dokazala da nije želela razgovor sa Stanislavom Krofakom.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan te je pitao da li radiš neke stvari na silu zbog Ša, a onda si promenila proču. Ispada da je Stanislav za sve u pravu, a Ša priča gluposti - kazao je Đedović.
Ja sam rekla da je možda trebalo da pričam sa Stanislavom, u srbi sam to mislila, ali ipak da zbog Ša to ne treba - rekla je Miona.
Miona, ja tebi ne bih zamerio da si ustala i rekla pred svima:''ispala sam kriva, zaljubila sam se i kraj'' - kazao je Ša.
Miona, o ovome ti prilamo. Da si tako uradila i bila konkretna, nikom ne bi bilo čudno - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ali mene je Ša stalno napadao kad kažem da nisam bila fer prema Stanislavu. Da od starta ima stav kao sad, ne bi se svađali - rekla je Miona.
Šta je sad promenjeno? Miona, ti si Ša pričala o Stanislavu sve i svašta, a onda kad se on pojavio, ti odjednom govoriš kako te Stanislav dobro poznaje - kazao je Đedović.
Ja nisma glup. Nikog ne vezujem čancima. Ako želiš da pričaš, ti pričaj - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta bi rekla Stanislavu da se porazgovarali? - upitao je Đedović.
Rekla bih slično što i za stolom, samo bih bila konkretnija. Sad ne znam šta bih rekla tačno - kazala je Miona.
Miona, je l' je tebe poremetilo to što su ti roditelji rekli za Ša kad su bile posete za Novu, ili te je grizla savest zbog Stanislava? - upitala je Matora.
Nije mi bilo lako ni zbog Stanislava, iskreno. Ne mogu da kažem da mi je bilo lako, a nije. Bilo mi je teško i zbog Stanislava, ali i zbog roditelja - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.