AKTUELNO

Oplela nikad jače!

U toku je glasanje za najnaporniju osobu, a Žana Omnia dobila je reč, te je žestoko oplela po Bebici, Ivanu, Terzi i Munjezu.

Ne mogu više da slušam ova njegova izlaganja, vređanje bivših žena, vidim da je opet u štrajkovima. Verujem da postoje gledaoci koji glasaju za ovakve ljude, verovatno su isti kao oni. Slušala sam kako se obratio Goci Tržan, on kaže ima itekkao priča, ne znam zašto iko spušta loptu, ja bih odavno ovog gospodina postavila na mesto gde mu priliči. Itekako ću se zabaviti sa ovim muflonom, sigurna sam da ću biti prva žena posle koje neće ničije dete više uvrediti. Čula sam da ćeš tužiti momka kojeg si or*lno zadovoljavao, mogao bi da uzmeš Stanijinog advokata. Do kraja ovog rijalitija ću bizi naporna i pričati šta ovaj gospodin priča. Druga osoba je ova kerina, ja bi ga držala sa majmunima i hranila bananama - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde su najjači jer im obezbeđenje uskoči u roku od 3 minuta. Treća naporna osoba je ovaj tuta, debeli muflon (Bebica), koji sve vreme gleda gde je Miljana, prošao je juče pored hotela, nasmejao se Miljani, neko ko je ušao lažni odnos sa Teodorom. Naporno mi je da ga gledam kako manipuliše ovom devojčicom, Teodora je svesna svega toga, predstavlja ovaj odnos kao nešto što je pravo, velika laž, velika manipulacija sa njegove strane. Tuta je neko ko će trčati i u sledeću sezonu kao ovaj Dodž ovde. Ova kerina ovde,to što vam ovde kerine dopuštaju da ih bacate po podu, ovaj muflon blati žene po televiziji, ovo je jedno mufljunsko go*no ovde, definitvno mu se treba stati na put. Ja očekujem i naslove od onog debelog majmuna napolju, sličan se sličnom raduje, meni su svi naporni - rekla je Žana.
Prva osoba je majmun sa Tajlanda (Žana), da se obratim Zoo vrtu i kažemo da im je majmun kod nas do jula. Skraćena nakaza, sisata napumpana, imaš skraćenu nogu, Sami, ma kakvi, vidi šta sam ti poneo - rekao je Terza.
Keru jedan običan, ljaksofonac jedan - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Daću ti jednu bananu - rrekao je Terza.
Pozdrav za Terzinog tatu - rekla je Žana.
Prvo Radmila Žana ma kaki zvana šmrk, druga osoba je Sneža Kušadasi, ne daj ti Bože kad sam upoznao ovu osobu. Što si ljubomorna Žana? - upitao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Rušiš ugled svom ocu, tata ti je jak, uplašila sam se - rekla je Žana.
Naveo bi Luku Majčicu, gde god odemo, rođendani, slave davi - rekao je Terza.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.